Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

SABRİ KURT GÖBEL GENÇLİKSPOR

ALİ MERMER:)Sabri merhaba Göbel Gençlik ve sen muhteşem gidiyorsunuz.Son Derbentspor maçınız,zor görünen maçı kolay kazandınız bence.Nasıldı senin gözünle maç?

SABRİ KURT:Öncelikle Ali Amcam ülke olarak cok ciddi bir virüsle karşı karşıyayız rabbim herkese güç sabır versin tüm hastalarımıza şifa versin inşallah ülke olarak bu durumu da atlatacağız.Futbola dönersek çok iyi bir ekibe sahibiz başkanıyla yöneticisiyle hocasıyla futbolcu arkadaşlarımızla şampiyonluğa kenetlendik çok iyi bir aile ortamımız var buda başarıyı getiriyor takımda herkes çok kaliteli ayaklara sahip rekabette üst seviyede buda kalitemizi arttırıyor.

Derbent macına gelirsek evet bizim için zorlu bir maç gözüksede erken bulduğumuz gollerle maçı önde götürdük. Derbentsporuda tebrik ediyorum çok güzel maç oldu ama farklı kazanmasını bildik.

ALİ MERMER:Dokuz maç bitti bu dokuz maç için önce kendini sonra takımın değerlendirebilir misin?

SABRİ KURT:Ben Beyköy spordan geldim takıma geç katıldım Ali amcam. Ama şu an namağlup şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çok iyi bir sezon geçiriyorum rabbim sakatlık vermesin. Bununda takıma yansıdığını ön görüyorum ama takım olarak dediğim gibi çok kaliteli ayaklara sahibiz.Çok iyi çalışıyoruz ve şampiyonluğa kenetlendik hedefimiz büyük ama adım adım hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz.

ALİ MERMER:Peki kaldı beş hafta birini bay geçiyorsunuz.En zorlu maçınız şu an ikinci olan Güzelyurtsporla gibi.Bitti bu iş Göbel Gençlik 1 amatör ligde diyebilir miyiz?

SABRİ KURT:Evet 5hafta kaldı şu maç zorlu bu maç kolay diye maç ayırmıyoruz Ali Amcam her maça final maçı gibi hazırlanıp öyle çıkıyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayıyız ve inşallah 5 hafta sonunda şampiyonluğumuzu kutlayacağız ve taraftarlarımıza armağan edeceğiz inşallah.

ALİ MERMER:Peki Sabri böyle soru pek sormamda,istemezsen de yanıtlama.Şu arkadaşımla oynarsam performansım daha iyi oluyor,bu arkadaşla saha içinde pek aynı düşünceyi paylaşamıyoruz dediğin arkadaşların var mı?

SABRİ KURT:Elbette oluyor ama şu an takımızda bütün oynayan oynamayan arkadaşlarla anlaşıyorum. Bu da hem takımımızın performansını hemde benim performansımı arttırıyor. Takıma geç katılmama rağmen çok iyi bir ortam kurduk buda takıma yansıdı. Takımda aynı düşünceyi taşımadığım kimse yok Ali amcam. Takım olarak oynayan oynamayan herkes şampiyonluğa kenetlendi.

ALİ MERMER:Bu günlük bu kadar olsun benden Sabri eklemek istediğini dinleyeceğiz elbette.Teşekkürler sohbet için ve başarılar kalan maçlarda sana ve takımına.

SABRİ KURT:Bizlere söz hakkı verdiğin için öncelikle sana teşekkür ederim Ali Amcam bütün spor camiasına başarılar dilerim. İnşallah herkes emeğinin hakkını alır ve biran önce ülke olarak ta şu virüsten kurtuluruz ve futbola be hayata geri döneriz…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.