Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

RIFAT YILMAZ KISA BİR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ

İlimiz futbolunun tanınan ve sevilen isimlerinden,Özel İdare Köy Hizmetleri futbolcusu Rıfat Yılmaz geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında futbolu bıraktığını açıklamış ve teknik direktör Ahmet Bayer’in yardımcılığını yapmıştı.Ancak futbol malum top oynayanda,izleyici olan da kolay kolay kopamıyor futboldan.

Bizde Rıfat Yılmaz’la kısaca muhabbet edip kendisine iki soru yönelttik.İlki ne değişti de geçen sezon ki kararından vaz geçip tekrar futbola devam dedin.Ve ikincisi de madem futbola döndün,son kural değişikleri ile ilgili düşüncelerin nelerdir?İşte sevgili Rıfat Yılmaz’ın yanıtları:

Abicim bu soruları yanıtlamadan önce amatör sporcunun hep yanında olduğun için sana teşekkür ederim. Sorunun cevabına gelecek olursak geçen sezon benim için zor geçti. Bireysel olarak aslında iyi başladığım bir sezonda gereksiz bir kırmızı kartla cezalı duruma düştüm. Cezamı tamamlayıp takıma döndüğüm hafta Dpü maçında tekrar kırmızı kart gördüm ve bu karttan sonra sinirlerime hakim olamayıp rakip oyuncuya ve hakeme verdiğim tepki yüzünden 5 maç ceza aldım😊 Hal böyle olunca neredeyse devreyi kapattım. Birazda soğudum açıkçası. Sezonun ikinci yarısında da hocam Ahmet Bayer’in isteğiyle yardımcı hoca olarak devam ettim. Aslında yardımcı hocalık başta cazip gelmişti çünkü bu benim hep yapmak istediğim ve başarılı olacağımı da düşündüğüm bir iş. Fakat bir yanımda sahada olmak istiyordu açıkçası arada kaldım. Futbolu kırmızı kartlarla bırakmak istemedim ve vücudum hala müsade ederken oynamaya karar verdim. Hocalığa 5 sene sonrada başlayabilirim fakat futbola 5 sene sonra dönemem diye düşündüm. Başkanımız Ali Okçu ve hocam Ahmet Bayer’de uygun görünce tekrar sahalara döndük hayırlısıyla.

Futbolda her sene bazı kurallar değişiyor ve bende bunu doğru buluyorum. Bence gereksiz olan çift vuruşlar ceza sahası içinde top alınamaması gibi kurallar artık yok. Oyunu hızlandırmaya yönelik adımlar atılıyor ve bende bunların seyir zevkini artıracağını düşünüyorum.

Son olarak da bütün futbolseverlerin,KURBAN BAYRAMINI en içten dileklerimle kutluyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.