Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

R.TAMER KIRAN BEYKÖYSPORA ALT YAPI KOORDİNATÖRÜ

1.Amatör lig ekiplerimizden Beyköyspor,alt yapı koordinatörlüğüne,R.Tamer Kıran’ı getirdi.Bilindiği gibi,R.Tamer Kıran alt yapıda severek çalışan bir isim ve bir süredir de Atlasspor adı altında,çalışmalarını bağımsız olarak sürdürüyordu.

Beyköyspor kulüp başkanı sayın Harun Büber’den aldığımız açıklama şöyle:

1 mayıs ben büber tamer

HARUN BÜBER:Ben Beyköysporda göreve başladığımdan beri,hedeflerim arasında kulübümüzün alt yapısını canlandırabilmek vardı.Alt yapımızı ciddi anlamda faaliyete geçirerek,köyümüzün ve Tavşanlı’mızın çocuklarına ciddi anlamda sahip çıkabilmek istiyoruz.Bunun ilk adımı olarak da,R.Tamer Kıran hocamızla alt yapı koordinatörü olarak prensipte anlaşmış bulunuyoruz.

R.Tamer Kıran hocayı uzun bir zamandan beri tanırım.Herkesin de bildiği gibi,alt yapıda çocuklarla haşır neşir olarak işini severek yapan bir isim.İnşallah kendisi ile en sazından ben görevde olduğum sürece birlikte çalışacağımızı düşünüyorum.

R.Tamer Kıran’da göreve getirilişi ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu.

R.TAMER KIRAN:Tavşanlı ve ilimiz amatör camiasının beni yakından tanıdığını düşünüyorum.Yıllardır özellikle alt yapıda minik sporculara eğitim verebilme uğraşı içerisindeyim.Beyköyspordan birlikte çalışma teklifi geldiğine sevindiğimi de söyleyebilirim.Başkanımız Harun Büber’inde belirttiği gibi prensip olarak anlaşmış bulunmaktayız.Beyköysporda hep beraber güzel işler başaracağımıza inanıyorum.

9 nisan murat ve tamer

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.