Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

PROF MEHMET ACET TÜFAD BAŞKANI

Kütahya TÜFAD başkanı aynı zamanda Dumlupınar Üniversitesi, Spor Bilimleri aDekanı sayın Mehmet Acet neden yeniden TÜFAD başkanlığına aday olduğunu sitemize açıkladı:

Yeni dönemde Tekrar aday olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Pandemi süreci inşallah en kısa zamanda sonuçlanır ki bizlerde Tüfad olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edelim. Kadromuzu gençlerle takviye ederek, heyecanlı çalışmayı seven üreten gayretli arkadaşlarımızla ekibimizle daha iyi ve kapsaı faaliyetlere imza atmak, Kütahya’nın ve ilçelerinin Tavşanlı, Gediz, Simav gibi diğer ilçelerde de faaliyetler yapmak istiyoruz

Eğitim ve sportif faaliyetler olabilir. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevinden sonra Yeni binamızda ve tesislerimizde başta Tüfad olmak üzere Askf, TFFHGD ve diğer spor taban birlikleriyle is birliği yaparak beraber faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz.
Her şey Kütahya’nın spor yönüyle daha iyi yerlere gelmesi içindir. Daha iyi işler yapmak için şevkle çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Antrenörlerimizin ve Amatör Futbolumuzun daha iyi yerlere gelmesi için üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.