Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

POLAT ÇETİN BLD.KÜTAHYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLE ENİNE BOYUNA

ALİ MERMER:)Polat hocam merhaba.Hemen konuya gireyim.Belediye Kütahyaspor olarak pek iyi başlangıç olmadı gibi lige.ilk 10 haftayı değerlendirebilir misiniz öncelikle?
POLAT ÇETİN:Lige çok iyi bir başlangıç yapamadık ama bunu zaten ön görüyorduk.Pandemi sonrası futbolda oluşan kaos sebebiyle  sadece 19 günlük kısa bir çalışma süresi geçirdik.Ve transferlerin kamp içinde takıma katılmasından dolayı istediğimiz ritmi yakalayamadık.Bunun yanında sezonun ilk beş haftasında  gördüğümüz kartlardan dolayı iki maç üst üste aynı kadro ile çıkamadık.Bunun da sezona istediğimiz başlangıcı yapamamamızdaki en büyük sebeblerden bir tanesi olduğunu söyleyebilirim.

ALİ MERMER:10. Haftada Karamanspor yenilgisi sıralamada 11.sıradasınız Ve devamında 11. Haftada Dumluda Büyük Çekmecesporu 2-1 le geçerek başlayan müthiş çıkış ve ligi 3. sırada lider ve ikincinin bir puan gerisinde üçüncü bitirmek.İlk yarının son 7 haftası için neler söylersiniz?
POLAT ÇETİN:Ligin ilk devresinin ikinci bölümünde,dediğiniz gibi alınan seri galibiyetler var.Bunun sebebi de yukarıda saydığım olumsuzlukların giderilmesi.Kartların,cezalı ve sakat oyuncuların takıma katılması.Kadro istikrarını yakalamamız,oyuncularımın form durumlarının,doğru zamanda çıkışa geçmesi bu yükselişin sebebleri olarak gösterilebilir.
Ayrıca belediye başkanımız Alim Işık,kulüp başkanımız Cahit Özel ve yönetim kurulumuzun,kötü gittiğimiz dönemdeki kriz yönetimi ve bu kriz dönemindeki duruşları da iyi gidişatı başlatan kırılma noktası olarak söyleyebilirim.

ALİ MERMER:Peki sayın hocam Antalya kampı nasıl geçti memnunmusunuz ?
POLAT ÇETİN:Bu sene devre arası süre olarak kısıtlıydı bizde bu sürede on günlük bir Antalya kampı yaptık.Malum,Kütahya’nın iklim ve hava şartlarından dolayı çalışma ortamı biraz sıkıntılı.Bu anlamda Antalya kampı bizim için çok iyi oldu diyebilirim.Orada üç hazırlık maçı yapıp,eksiklerimizi ya da iyi olduğumuz yönlerimizi görme adına.Ve takıma yeni katılan arkadaşların uyumunu çabuklaştırma açısından oldukça faydalı bir dönem geçirdiğimizi söyleyebilirim.Kısaca her şey yolunda ve güzeldi.Bunun için kamptan oldukça memnunum.
ALİ MERMER:Ne kadar doğru olur bilemiyorum da sorayım gene de.İlk yarı için performansı en hoşunuza giden futbolcular kimler ve hangi futbolculardan beklediğinizi alamadınız?
POLAT ÇETİN:Sonuçta futbol bir takım oyunu.İyi ya da kötü sonuçlarda bireysel olarak değil,takım olarak değerlendirmek lazım.Tabi ki hafta hafta bakıldığında,farklı oyuncular attığı golle,kurtardığı şutla,verdiği pasla öne çıkabilir.Ama dediğim gibi,futbol bir ekip işi.İlk yarıda 23 farklı oyuncumuz forma giyerek. katkı koydu.Ve sonucunda ilk yarıyı güzel bir yerde bitirdik.Bu anlamda tüm futbolcularımın performanslarından memnunum,
ALİ MERMER:Polat hocam ikinci yarı için ne düşünürsünüz?Belediye Kütahyaspor beklediği hedefe ulaşabilecek mi?
POLAT ÇETİN:Ligin ikinci yarısı,her zaman ilk yarıdan daha farklı olur.Yine aynı olacaktır.Takımlar ilk yarıdaki eksiklilerini görüp transfer yaparak güçlendiler.Hava ve saha şartları daha çetin olacak.Küme düşme,play-of ve şampiyonluk mücadelesi daha da keskinleşecek.Tüm bunların sonucunda bizi daha da zor bir dönem bekliyor.Bizde bu anlamda hazırlıklarımızı yaptık.Sonuna kadar bu mücadelenin içinde olmak için çabalayacağız.Şu an tüm Kütahya,taraftarıyla,halkıyla,yönetimiyle,futbol takımıyla hedefe kilitlenmiş durumda.Bizden beklentilerin farkındayız ve bu beklentileri karşılayabilmek için çalışıyoruz.İnşallah senenin sonunda koyulan hedefe ulaşır,tüm bizim için dua edenleri sevindiririz.
ALİ MERMER:Sayın hocam çok teşekkürler,eklemek istediğiniz her konuyu dinlerim tabi.Ve şimdiden başarılar size ve Belediye Kütahyaspora.
POLAT ÇETİN:Abi son olarak sık sık bize yer ayırıp,ilgi gösterdiğin ve yürüdüğümüz yolda bize bu şekilde destek olduğun için sana da çok teşekkür ediyorum.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.