Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ORHUN KEPENEK DERBENTSPOR KALECİSİ

ALİ MERMER:Orhun merhaba hemen Göbel Gençlikle olan son maçınızı sorayım.Ben daha dirençli bir Derbent beklerdim öyle olmadı gibi sen nasıl yorumlarsın maçı?

ORHUN KEPENEK:Merhaba Ali abim, Maç öncesi motiveydik galibiyete o parola ile çıktık maça fakat erken yediğimiz gol bizim dengemizi bozdu açıkcası ki gol den sonra kendi oyunumuzu rakibimizin üstünde kurmuştum bizim için maçın kırıldığı an baskıyı kurduğumuz dakikalarda, duran toptan bulduğumuz direk den dönen top oldu sonrasında etkili pozisyonlar bulamadık aynı şekilde rakibimize de pozisyon vermedik. İlk yarının sonunda yediğimiz gol bizi oldukça dağıttı, maçın düğümünü çözen duran toplardı biz o düğümü açamadık. Söylediğin gibi abi daha dirençli futbol oynayan bir takımdık fakat o gün futbol şansı ve biz çok iyi değildik takım olarak ve rakibimiz kazandı.

ALİ MERMER:Aslında lige muhteşem bir Güzelyurt galibiyeti ile başladınız.Dokuz maç bitti 2 yenilginiz var ikisi de Göbel GençliktenDokuz haftayı değerlendirir misin önce kendi açından sonra takımın açısından.Şu maçta puan kaybetmemeliydik dediğin maç var mı?

ORHUN KEPENEK:Kendi açımdan söylemek gerekirse takımım için elimden geleni ortaya koyuyorum mümkün oldukça skoru tutmaya çalışıyorum iyi maçlar da oynadım, kötü oynadığım maçlar da oldu, bütün futbol hayatımda az gol yiyen bir kaleci profili çizdim sadece burada biraz fazla gol yedim bunda benim de motive eksikliğim oldu fakat bireysel hatalardan da kaynaklandı yine de kalitemi yansıttığımı düşünüyorum.

Takım için söyleyeceklerim çok güzel bir ortamımız var büyüklerimiz küçüklerimiz olsun bir arada birlik içindeyiz saha içinde olduğu kadar saha dışında da öyle, bir futbol takımı için fazlasıyla aile gibiyiz bu ortam gerçekten keyif veriyor hepimize, oynadığımız maçlar da bu ligin oyuncuları olmadığımızı her zaman gösteriyoruz, göze hoş gelen futbol oynamaya çalışıyoruz içeride biz keyif alırsak izleyene de keyif vereceğimizin farkındayız ilk göbel maçımızı yenilgi olarak yazmak zor oluyor 90 + da kaçan penaltı biraz sıra dışı oldu, Şu maçı kaybetmemeliydik dediğim 2 maç var biri göbele oynadığımız ilk maç ikincisi yağmurlu maçı 90+ da berabere biten maç.

ALİ MERMER:Ligin bitimine beş hafta kaldı.Üçüncü sıradasınız liderle altı ikinciyle üç puan fark var.Son maçınız Başköy’le garanti üç puan.Hedefe ulaşıp 1. amatöre çıkabilecek misiniz?

ORHUN KEPENEK:Ligin bitmesine az bir süre kaldı, elimizde olan kolaylığı kaybettik bunun farkındayız fakat biz zor olan şeylerin daha güzel olduğunu biliyoruz ve zoru herkes başaramaz bunun üstesinden gelip bir üst lige çıkmak istiyoruz, Ben çıkacağımıza inanıyorum bu durum kalan maçlarımızda daha motive edecek diye düşünüyorum.

ALİ MERMER:Orhun çok uzatmayayım bu gün teşekkürler sohbet için.Kalan maçlarınızda başarılar sana ve takımına.İlave etmek istediğin her konuyu dinlerim tabi.

ORHUN KEPENEK:Buraya temelli dönüş yaptım Ali abi biliyorsun sende. Bundan sonraki futbol hayatım nasıl şekillenir bilmiyorum. Fakat seni görmek senin kaleminden yazıya dökülmek benim için güzel bir duygu. Daha önce de söylemiştim sana bunu senin yaptığın fedakarlıkları dışarıda meslekleri bu olan gazeticiler bu kadar özverili yapmıyorlar. Bütün emeklerin için kendi adıma sana çok teşekkür ediyorum Ali abim, bugün için bende teşekkür ederim sağlıcakla kal abi..

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.