Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

Opel Grandland X güçlü bayi ağına güvenerek geliyor

Opel’in, Peugeot 3008 ile aynı platformu paylaşan crossover’ı Grandland X kasım ayından itibaren Türkiye’de satılmaya başlanacak. Opel Türkiye, gelecek yıldan itibaren yeni aracını geniş bayi ağı sayesinde ayda 2 bin adet satmayı hedefliyor

Opel X ailesi büyüyor. Markanın yeni bebeği ve Opel X ailesinin üyesi Grandland X kasım ayından itibaren Türkiye yollarına çıkacak. Marka yılın son iki ayında 1000 adetlik bir satış yapacağını tahmin ediyor. Ancak gelecek yıldan itibaren yakalanması planlanan satış hedefi ayda 2 bin adet. Aynı zamanda küçük SUV pazarının liderliği anlamına gelen bu hedefi yakalamak için Opel’in elindeki en büyük kozu ise geniş bayi ağı. Gazete Habertürk’ten Hakan Özenen’in haberine göre, Mokka X ve Crossland X modellerinin yanında Opel X ailesinin üçüncü üyesi olan Grandland X büyüyen segmente giriş yapacak.

Otomobilin Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleşen test sürüşü etkinliğinde konuşan Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, “Avrupa’da kompakt SUV’larin payı 2010’da yüzde 7 iken, günümüzde yüzde 20’lere yükseldi. Ülkemizde de yoğun ilgi gören bu segmente iddialı bir giriş yapacağız. 2017’nin son iki ayında bize tahsis edilen bin adet aracımız bulunuyor, yıl sonu gelmeden bu araçların tümünü satacağımızı öngörüyoruz. Ancak yeni yıldan itibaren asıl hedefimiz bu araçla ayda 2 bin adetlik satış rakamlarına ulaşmak” dedi.

Keklik, yeni aracın Opel bayilerini çok heyecanlandırdığını belirterek, bu hedefe bayilerin katkısıyla kısa sürede ulaşabileceklerine inandığını da sözlerine ekledi. Opel Grandland X’de ilk aşamada bir benzinli ve bir dizel motor seçeneği bulunacak. Start/Stop özelliğinin standart olarak sunulduğu her iki motorda da 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri bulunuyor. İlk aşamada satılacak araçların teknik özellikleri ise şöyle:
Fabrika verisi yakıt tüketimi 100 km’de ortalama 5.5-5.1 litre olan turbo beslemeli 1,2 litrelik motor 130 beygir güç, 230 Nm tork üretiyor. 1.6 dizel motor ise 120 beygir güç üretiyor ve 300 Nm. tork sunuyor. Fabrika verisi yakıt tüketimi ise ortalama 4.6-4.0 lt./100 km. GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Yeni Grandland X modern, dinamik hatlar, havalı SUV görünümü ve yükseltilmiş oturma pozisyonu sunuyor. Aracın 514 litrelik bagajı koltuklar yatırıldığında 1.652 litreye genişliyor. Grandland X’in yaya tespit ve acil fren destekli ön çarpışma uyarı sistemi, sürücü yorgunluk tespit sistemi, gelişmiş park desteği özelliklerinden sadece birkaçı. Opsiyonel sunulan otomatik Cruise Control sistemi ise seçilen hızda önde seyreden otomobille belirlenen mesafeyi koruyabiliyor. Grandland X, Euro NCAP’ten de beş yıldız aldı.

HİBRİT VE 4X4 VERSİYONU DA GELECEK

Peugeot 3008 ile platform kardeşi olan yeni Grandland X, iç mekânda kuzeninden farklılaşıp, Opel özellikleri sergiliyor. Her ne kadar bu aracın ağırlıklı olarak 1,6 litre dizel otomatik versiyonunun satılması bekleniyorsa da, daha da fazla güç isteyen müşteriler için önümüzdeki dönemde Opel 2.0 dizel seçeneğini de sunacak. Bu motor yeni sekiz ileri otomatik şanzıman ile gelecek. Gelecekte Plug in hybrid versiyonu da pazara sunulacak bu versiyonda dört tekerlekten çekiş özelliği de olacak.

Değerli Haberturk.com okurları.

Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

BU EKRANI KAPATMAK İÇİN TIKLAYIN! SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ! 2000 * YORUM KURALLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ! YORUMLAR 0 Kalan karakter : 2000 BU KONU İLE İLGİLİ HABERLER OTOMOBİL

İşte tamamen yenilenen Hyundai Accent

OTOMOBİL

“Satışlar düşer kiralama artar”

OTOMOBİL

İki otomotiv devinin iş birliği bitti

Fiat'a Amerika'dan ödül OTOMOBİL

Fiat’a Amerika’dan ödül

OTOMOBİL

Hangi araç sahibi ne kadar vergi ödeyecek?

Japon otomotiv devleri Toyota ve Mazda'dan ortak şirket OTOMOBİL

Toyota ve Mazda büyük rekabete birlikte giriyor

var otherRelatedNews = {“link”:”/opel-grandland-x-guclu-bayi-agina-guvenerek-geliyor-1656381-ekonomi”,”title”:”OPEL’u0130N YENu0130 MODELu0130 u00d6Nu00dcMu00dcZDEKu0130 AY GELu0130YOR”,”image”:”http://im.haberturk.com/2017/10/02/ver1506933692/1656381_300x169.jpg”,”seoTitle”:”Opel Grandland X gu00fcu00e7lu00fc bayi au011fu0131na gu00fcvenerek geliyor”,”spot”:”Opelu2019in, Peugeot 3008 ile aynu0131 platformu paylau015fan crossoveru2019u0131 Grandland X kasu0131m…”,”category”:”Otomobil”,”categoryLink”:”/ekonomi/otomobil”}; OTOMOBİL

2018’DEKİ MTV ARTIŞI ÖNCESİ STOKLAR HIZLA ERİYECEK

OTOMOBİL

VERGİ ZAMMININ KIYISINDAKİ OTOMOBİLLER

İkinci el araç satışında ilk soru artık 'MTV' oldu OTOMOBİL

İKİNCİ ELDE İLK SORU DEĞİŞTİ

Karsan prototipleri ABD'ye teslim etti OTOMOBİL

ABD HEPSİNİ TESLİM ALDI

OTOMOBİL

VE İLK GÖRÜNTÜLER GELDİ! EFSANE SUV ŞEKİL DEĞİŞTİRİYOR

OTOMOBİL

DÜNYANIN EN DEĞERLİSİ BELLİ OLDU!

$(document).ready(function () { HTGlobal.SidebarRelatedNews.check(1656381, otherRelatedNews); }); Kredi hesaplama, kur çevirici, “bir depo kaça dolar?” ve fazlası için tıklayın. function canliBorsaFrame() { $(‘#canli-borsa-frame’).slideToggle(400); } “Günün manşetlerini ve en çok okunan haberlerini her sabah e-postanızdan takip etmek için Habertürk bültene üye olun.” Magazin Haberleri Güncel Haberler Son Dakika Haberleri Dünya Haberleri Yayın Akışı Yerel Haberler Yeni Medya Sanat Haberleri Köşe Yazarları Ekonomi Haberleri Borsa Haberleri Altın Haberleri Spor Haberleri Futbol Haberleri Süper Lig Haberleri Basketbol Haberleri İddaa Programı Canlı Maç Sonuçları Tenis Haberleri Voleybol Haberleri Teknoloji Haberleri Bilim Haberleri Akıllı Telefonlar İnternet Haberleri Kullanım Koşulları Oyun Haberleri Sağlık Haberleri Cinsel Sağlık Sağlıklı Beslenme Anne Bebek Saatlik Hava Durumu Gizlilik Sözleşmesi Döviz Hamilelik Diziler Piyasalar Künye İZLEYİCİ HATTI:
(0212) 313 60 00 PBX Bizi takip edin!

www.haberturk.com internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir. İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.

Copyright © 2017 – Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A.Ş.

Üretim ve Tasarım Bilgi Grubu

HTGlobal.Search.onKeyPressSearchText(‘header-search’); HTGlobal.Search.onKeyPressSearchText(‘footer-search’);

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.