Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖMER BOZBEY’DEN TUNÇBİLEK’E DAVET

ALİ MERMER:Bozbey merhaba uzun zamandır sohbet etmedik.Seni hep Demirbileksporda oynarken bilirdim bu sene Çardaklıspordasın.Sezona pek de iyi başlamadınız.İlk galibiyet 5. haftada geldi.Şu ilk beş hafta için neler düşünürsün?

ÖMER BOZBEY:

Merhaba Ali Abim.

Seninle yine bir sohbet ortamında beraberiz. Röportajdan ziyade sohbet tarzında geçtiği için öyle diyorum.. Benim için de ayrıca bir keyif oluyor tabi. Öncelikle bu ortamı sağladığın için teşekkür ederim Ali abim.

Sezon başına Demirbilekspor da hem futbolcu hem de yardımcı antranör olarak başladım. Demirbileksporun ligden çekilme kararı almasından sonra da Bi kaç takımdan transfer teklifleri geldi. Kendi mahallem olan Demirbilekspor dan başka takımda oynamayı düşünmüyordum aslında ama, hatırı sayılır arkadaşlarımızın yoğun ısrarı üzerine de ligin 2. Haftası Çardaklısporla anlaştım. Takım olarak iyi mücadele etsek de aldığımız sonuçlar istediğimiz gibi olmadı tabi. Biraz şanssızlık biraz da yeni bir takım olmamızdan dolayı ilk puanımızı ancak 5. Hafta da ama, farklı bir skorla aldık. Şampiyonluğa oynayan takımlara karşı, hem verdiğimiz mücadele hem de oynadığımız futbolla bence, taraflı tarafsız herkesin takdirini aldığımızı düşünüyorum. Her ne kadar puan ya da puanlar alamasak da


ALİ MERMER:Sonra 6 ve 7. haftalarda gene iki yenilgi 8. haftada Hanımçeşmespor karşısında farklı kazanıp rövanşı da almış oldunuz.Nasıldı son maç?

ÖMER BOZBEY:Hanımçeşme maçı bizim için ligdeki yerimiz açısından belirleyici bir maçtı. Ya tamam ya devam maçıydı tabiri caizse. İlk maç da rakibimize 2-0 yenilmiştik. Bu maç da ki amacımız, rakibimizi farklı şekilde yenip, olası Bi ikili averajla rakibimize karşı üstünlük kurmaktı. Ve maçın sonucunda da 5-1 gibi farklı bi skorla galip gelerek bunu başardık.

ALİ MERMER:Puan cetveline göre hala lige tutunma pozisyonundasınız iki maç kaldı biri liderle biri sonuncu ile.Kalır mı Çardaklıspor 1. amatör kümede?

ÖMER BOZBEY:Şimdi her takım ince hesaplar yapmaya başladı tabi. Son haftaya kadar kimin şampiyon olup, kimin ligden düşeceği belli olmaz diye düşünüyorum. Tabi şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en avantajlı takım TUNÇBİLEK Belediye spor, alacakları 3 puan onların şampiyonluklarını garantileyecektir. Bu hafta ki rakipleri de biziz. Her iki takımın da hedefi 3 puan tabi. Güzel Bi maç olur seyir açısından da, zevkli ve de çekişmeli ama bi o kadar da fair play içinde geçen bir maç olur.

ALİ MERMER:Sen genelde sahaların efendi futbolcularındansın,ben sporda şiddeti küfürü ona buna hakareti eleştiren vatandaş.Tribünlerdeki taraftarlar için ne söyleyebilirsin genel olarak?

ÖMER BOZBEY:Fair play denince Ali abim, bazen saha da ve saha dışında olmasını istemediğimiz şeyler yaşanıyor. Herkes gibi ben de Bi futbılcu olarak bunların olmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. Verilen Cezalar da caydırıcı aslında. Ama bence bu cezaları tribünde ki bir çok kişi bilmiyor. Ta ki ceza alana kadar. Yakın çevremde daha önce ceza alan bir çok tanıdığım var. Şimdi maçlara bile gelemiyorlar. Keşke bu tarz şeyler yaşanmasa ama maalesef ki bunlar oluyor.

ALİ MERMER:Peki Bozbey şu günah keçisi hakemler,gerçekten çok mu kötüler sence de?

ÖMER BOZBEY:Bu olaylar da hakemlerin de illa ki bir payı oluyor. Kötü yönetilen bir maç da iki takım arasında gerginlikler yaşanabiliyor ve bu da ister istemez tribünlere yansıyor. Her ne kadar hakemlerin kötü niyetli olduklarını düşünmesem de, hakemlik konusunda kendilerini çok daha iyi yetiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Biz futbolcular ve de antrenörler nasıl kendimizi geliştirmek için çalışıyorsak, çabalıyorsak, yaptığımız hatalardan ders çıkarıp bir daha yapmamaya gayret ediyorsak, hakemler de bunu yapmalılar. Yapmak zorundalar. Çünkü sahada adaleti sağlayacak kişi onlar. Tabi Bazı hakemlerimizi de gerçekten çok beğeniyorum. İşini layıkıyla yapanlar ve de yapmaya çalışanlarda var tabi. Ama dediğim gibi hiç bir hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

ALİ MERMER:Ömer teşekkürler senin ilave etmek istediğin her konuyu da dinlerim tabi.

ÖMER BOZBEY:

En son söylemek istediğim bi şey var Ali abim. Futbol un dışında Bi konu ama, benim de olduğu gibi bir çok kişinin içini sızlatan Bi mesele bu. Çelikler Termik Santrali ve Bacaları. Aldığımız her nefeste Zehir soluyoruz maalesef. TUNÇBİLEK de yaşayan, orda çalışan biri olarak naçizane kendi fikrimi söylemek istiyorum. Artık ne yapılması gerekiyorsa Bir an önce yapılsın ve bu zehirli havayı solumaya kimse mecbur bırakılmasın. Bunu niye buradan söylüyorum. Pazar günü TUNÇBİLEK Belediyespor ile TUNÇBİLEK de oynayacağımız maç var. Bu maçta TUNÇBİLEK Belediyespor başkanı ve de yöneticileri, futbolcularıyla birlikte bu zehirli havaya karşı tüm TUNÇBİLEK de yaşayanların sesi olabilmek ve bunu tüm ulusal basına duyurabilmek adına güzel ve de etkili Bi protesto yapmayı düşünüyorlar. Biz de rakip takım futbolcuları ve dev yöneticileri olarak buna destek vericeğiz. Sizin aracılığınızla da, bu konuda duyarlı olan herkesi şahsım olarak bu maç a davet ediyorum.

Son olarak da, futbolla alakalı olan her güzel organizasyon da, yeşil sahaların çimlerinde ve tribünlerde seni gördükçe de ben ayrıca keyif alıyorum. Bunun için ve de bu güzel sohbet için de sana ayrıca teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.