Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ÖMER BOZBEY DERBENTSPORDA BİR DENEYİMLİ İSİM

ALİ MERMER:Bozbey genelde sıkça sohbet ettiğim futbolcularımızdansın.Amatör futbolumuzun deneyimli isimlerindensin.Hemen son Göbel Gençlik maçınızı sorayım.Nasıl geçti maç ve açıkcası ben daha dirençli bir Derbentspor beklerdim onu da söylemiş olayım.

ÖMER BOZBEY:Ali abim iyi akşamlar..
Bu güzel sohbete başlamadan önce, Türkiye de ve dünyada tüm insanlığı zor durumda bırakan virüs salgınından, en kısa sürede ve de en hasarsız bir şekilde kurtulmamızı temenni ediyorum. Rabbim bizi ve de ülkemizi, tüm bu felaketlerden korusun inşallah. Bu süreçte de herkesin kendi üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmasını ve mecbur çalışmak zorunda olanların dışında, kimsenin mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.

Göbel maçına gelince abim, Derbentspor olarak bu maça çok iyi motive olmuştuk. Mutlak üç puan parolası ile çıktığımız maçtan, istemediğimiz şekilde farklı bir yenilgi alarak ayrıldık. İlk dakikalar da duran toptan yediğimiz gol ve sonrasında devrenin bitmesine az Bir süre kala yediğimiz 2.gol bizim bütün oyun planımızı alt üst etti. Rakibimiz bize göre daha dirençli ve de mücadeleci bir futbol sergileyerek hak ettikleri bir galibiyet aldılar.

 

ALİ MERMER:Peki dokuz hafta bitti,kendini ve takımını nasıl değerlendirirsin?

ÖMER BOZBEY:Geride bıraktığımız 9 haftada takım olarak istenilen yerde değiliz tabi. Takım içinde ki arkadaşlık ve kardeşliğin üst seviyede olmasına rağmen, kulüp de ki yöneticilerin başkanın ve de hocamızın da bu ortamı sağlamak adına verdikleri çabalara ve de özveriye rağmen, maalesef ki sahaya bunu yansıtamadık ve de istemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Ve bu da bizi hedefimizden uzaklaştırdı. Şampiyonluk parolasıyla çıktığımız bu lig de, şimdi ki tek hedef, 2. Olup bu takımı layık olduğu 1. Amatöre çıkarmak.

ALİ MERMER:Geriye kaldı beş hafta şu anda ikinci takımın üç liderin altı puan gerisindesiniz.İki takım 1. amatör lige çıkacak.Ne dersin Derbentspor başarabilecek mi bir üst lige çıkmayı?

ÖMER BOZBEY:Önümüzde 5 hafta var. Ve de oynayacağımız 4 maç. Ve bu maçlarda kolay maçlar değil tabi. Çünkü her takım birbirinden puan ya da puanlar alabilir. Tabi şu durumda şampiyonluk için Güzelyurtspor ve de Göbel takımlarının kendi aralarında oynayacağı maç belirleyici olacaktır diye düşünüyorum. Kuruçayspor, Dereboyu Yağmurluspor ve de Yaylacıkspor maçları da bizim içinde şampiyonluğa oynayan rakiplerimiz içinde kolay geçmeyecektir. Biz tüm maçlarımızı kazanırsak 2. olarak çıkabiliriz bence . Ve bunu yapabilecek kalitede bir takıma da sahibiz.

ALİ MERMER:Kaptan sağol sohbet için.Her zamanki gibi ilave etmek istediklerini dinlerim tabi.Ve başarılar sonrası için sana ve Derbentspora.

ÖMER BOZBEY:Son olarak da Ali abim.
Şampiyonlıklar gelir geçer, maçlar kazanılır, kaybedilir. Ama dostluklar kardeşlikler her daim kalıcıdır. O yüzden tüm futbolcuların, antrenörlerin ve de yöneticilerin, sonradan pişman olacakları söz ya da davranışlardan kaçınması gerektiğini düşünüyor, ve tüm maçların fair play içinde geçmesini temenni ediyorum. Sana da her zaman ki gibi amatör futboluna göstermiş olduğun ilgiden dolayı da  teşekkür ediyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.