Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

NİHAT ÖZERDEM TURNUVASINA YAĞMUR ENGELİ

Uluslararası Nihat Özerdem Minikler futbol festivali keyifli başladı.Belki sonda yazmamız gerekeni baştan yazalım gitsin.Saat 15.30 dolaylarında,önceden geliyorum diyen yağmur,dolu olarak indi ada stadına.Yaklaşık yarım saat kadar sürdü yağış.Böyle olunca minikler arasındaki müsabakalara zorunlu olarak ara verildi.

27 haziran es esli yağmur

Minik sporcular,teknik adamlar bu yarım saatlik süreyi tribünlerde geçirdiler.Arada meyve sularını içip keklerini yemekle meşguldüler.Bir ara baktım,bizim Erdem Gençliksporun futbolcu kızı,misafirlere kek ve meyve suyu dağıtmakla meşgul.Neyse velhasılı kelam yağmur müsabakaları erteledi.Bu nedenlede eksik kalan maçlar 3. günü erken saate alınarak tamamlanacak.Sabah saat 9.00 da başlayacak üçüncü gün.

27 haziran ben iran takımı sarı kırmızı

Biraz geç davranmıştık adaya gitmekte,tren yolunu geçip indiğimizde Hakan Aygören hoca seslendi Ali abi hadi çabuk diye.Beraber yürürken sizin karakovada maç olacaktı bildiğim dedim.Daha vakit var abi o zamana kadar turnuvayı izleyeyim dedi.Severiz Hakan hocayı,ara sıra iğnelesek de.El mecbur seveceğiz zaten,hem babası Hüseyin çocukluk arkadaşımız,hem T.Linyitsporun alt yapısında teknik sorumlu.

27 haziran müsabakalardan

Neyse önce birlikte çıktık tribünlerede,biz indik sonrasında.Müsabakalar devam ediyor,futbolu bilenler alıcı gözle bakıyor da,biz bir o maça bakıyoruz bir bu maça.Arada amatör futbolumuzun içinde olup tanıştıklarımızla da laflamaktan geri kalmıyoruz.

27 haziran es es altyapı

Şimdi aslında bu tür organizasyon gerçekten kolay değil.Müsabakalar devam ederken yardımcı olabilecek görevlilerin çok olması önemli.Bunlardan ikisi amatör futbolcularımızdan mesela.T.Linyitspor alt yapısında oynayan Tahsin Yurtçu ve son olarak T.Gençliksporda oynayan Mustafa Demir.Mustafa’ya ne yapıyorsun bu sezon dedim nasip yanıtını aldım.

27 haziran giresun topçular teknik adam

Turnuvada hakemlik yapan arkadaşlar tamamen fahri olarak görev almışlar.İkinci gün hakemler arasında sevgili İsmail Akar’da vardı.Tavşanlı’da bu tip organizasyonlarda yapar hakemlik genelde.T.Linyitsporun efsane isimlerinden,ilk festvale adı verilen Yalçın Kıldıran’ın kardeşi Mustafa Kıldıran’da hakemlik yapıyor.Futbol tutkunu iyi bir T.Linyitsporlu Bünyamin Asa’da hakemlik yapıyor.Oğlu Devran Erdem Gençliksporda,el mahkum onun da bir yerde yani.Ve Vahit Sezer belki de turnuvanın en iyi ve profosyenel hakemi.Babası Burhan Sezer olunca o da yapacak elbette hakemlik.

27 haziran ben ölçen akar

Saha da gezinirken bir tanıdık isim daha sevgili Ahmet Ölçen.3.ligde iken takımımızın kalecisi.Hem biz keyifli muhabbet ettik,hem İsmail Akar,Ali Kaynak ve Burhan Sezer’le muhabbetlerini dinledik.Ahmet Ölçen sanki erken bırakmışız gibi abi dedi.Arada teknik direktörlük belgelerini almış Ahmet Ölçen.

27 haziran tahsin yurtçu

Tribünlerde dolaşırken Hakan Demir’i gördük.Son olarak Tepeciksporda oynamıştı.Tavşanlı amatör futbolunun etkili isimlerindendir.Ara sıra sahada sekter tavırları olsa da severiz takip etmeye çalışırız kendisini.Hakan Demir bu sezon içinde anlaşmış Tepeciksporla.Hayırlı olsun hepiniz için dedik tabi.

27 haziran hakan demir

Sonrasında Hüseyin Şentürk hocayı gördük.Kuruçaysporun teknik direktörü ve TÜFAD Kütahya şubesi yönetim kurulu üyesi bildiğimiz.Ayak üstü lafladık Şentürk hoca ile.Nasıl transfer durumu bu sene için diye sormadan edemedik.Güldü Şentürk hoca malum bu sezon 2. amatörde olacağız,bu yüzden transfer çalışmaları erken bizim için diye noktayı koydu.

27 haziran iranlılar bünyamin

Hava muhalefeti müsabakaları erken bitirdi,derdimiz karakovaya gitmek.Ali Kaynak tesisler görevlisi arkadaşımız,o da gidecek Karakovadaki görevine.Balta olduk tabi kendisine.Sağ olsun zaten dünde kendisiyle gitmiştik karakova tesislerine.Zor oluyor ha bu aralar sizin işiniz diye takıldım.Yarasına el atmışız hiç sorma Ali abi diye geçiştirdi.Ama aslında gerçekten işleri zor tesis görevlilerinin.Bu turnuva bir yandan,ada stadındaki yaz spor okullarının çalışmaları bir yandan.Üstüne karakovada U 12 ve U 11 maçları,yetişmeye çalışan ve asıl yükü taşıyan üç kişi,kolay değil.

27 haziran burhan kıldıran

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.