Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUSTAFA ŞENGÜN T.LİNYİTSPORDAN UÇUP GİDEN GENÇ YETENEK

ALİ MERMER:Mustafa Tavşanlı’mızın genç yeteneklerindensin.Futbolla ilgili herkes senden umutlu.Akıncılarspor alt yapısından yetişmesin.Seni kendinden dinlesek önce.

MUSTAFA ŞENGÜN:2011 sezonunda Akıncılar spor forması ile futbolla tanıştım yine Akıncılar spor forması ile bal Ligi’nde mücadele etme fırsatı buldum. bal Ligi ile erken tanışmanın bana kattığı tecrübeyle , S amsunspor’a transfer oldum . Samsunspor’da 2 sezon geçirdim
Ondan sonra zaten şehrimize dönüşümü en iyi sen biliyorsun Ali amca yine burada bir yarım sezon geçirdikten sonra bu sezonu Sinop Boyabat spor forması ile sürdürüyorum .

ALİ MERMER:Peki önce Samsun’da geçen yıllarını da dinlemek isterim.Nasıl geçti o günler?

MUSTAFA ŞENGÜN:17 yaşında ayak bastığım Samsun’da yabancı şehirden gelen bir futbolcu olarak çok farklı tecrübeler edindim . 2 sene boyunca düzenli şekilde forma şansı buldum sporcu olarak gelişiminin yanında kişisel olarak da kendime çok şey kattığını düşünüyorum . Umarım bu tecrübelerimi önümüzdeki yıllarda yansıtma şansım olur .

ALİ MERMER:Mustafa bu sezon başı T. Linyitspora,Ali Buçan’ın yönlendirmesi ile geldin bildiğim.Ama açıkcası sezonun ilk yarısı pek iyi geçmedi senin için.Nasıl geçti T.Linyitsporda sezonun ilk yarısı?

MUSTAFA ŞENGÜN:Öncelikle Ali Hocama bana kattığı her şey için teşekkür ederim . Linyitspor ile anlaştığım ilk günden beri zihinsel ve fiziksel olarak kendimi hazır tutmaya çalıştım çünkü bu şehrin çocuğu oluşumdan dolayı camianın beklentileri olduğunun farkındaydım ve az da olsa şans bulduğum anlarda kendimi gösterdiğimi ve kendi oyun stilimi yansıttığımı düşünüyorum ama futbolun getirdiği Bazı sıkıntılar ve şehrimizin bana sunduğu bazı şartlar sonucunda istediğimiz yöne gitmeyen sonuçlar doğdu .

ALİ MERMER:Ve sezonun ikinci yarısını lig yarıda kalana kadar BAL ekiplerinden Boyabatsporda geçirdinO günler nasıldı?

MUSTAFA ŞENGÜN:Açıkçası transfer çok hızlı gelişti. Ve kulübüm Boyabat ilbet destek sporun beklentilerini karşılayabilmek için olabildiğince hızlı şekilde takıma adapte olmaya çalıştım. Ben oraya gittiğim ilk andan itibaren şehrin hocalarımın ve takım arkadaşlarımın takım içindeki abilerimin bütün güvenini kazandığımı düşünüyorum. Kendi şehrimde kaybettiğim güvenimi ve performansımı yeni kulübüm Boyabatspor sayesinde bulduğumu düşünüyorum . Bu vasıtayla da bu transferde Emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.

ALİ MERMER:Liglere verilen arada bireysel çalışmalarına devam ediyorsun bildiğim.Çok genç bir futbolcu olarak TFF nin açıkladığı 12 Haziranda futbolu başlatma niyetine ne diyorsun?

MUSTAFA ŞENGÜN:Tavşanlı futbolunu diğer şehirlerde temsil eden arkadaşlarımla bu ara sebebiyle tekrar birlikte çalışma şansımız oldu.
Onlarla birlikte kulüp antrenmanı seviyesinde antrenmanlar yapıyoruz . Federasyonumuzun aldığı karara gelince de daha doğrusu alacağı karara gelince de , bence erken alınmış bir karar ama az önce söylediğim gibi biz sürekli antremanlarımıza devam ediyoruz ve yarın sezon açılacak olursa ben yine hazır bir şekilde Sinop yoluna çıkacağım .

ALİ MERMER:Çok uzatmayayım Mustafa Allah gönlüne göre versin,inşallah çok daha iyi yerlerde görürüz seni.Bence sana düşen en önemli şey,çalışmak ve daha çok çalışmak.Teşekkür ederim ve eklemek istediğin her konuyu dinlerim.

MUSTAFA ŞENGÜN:Bana söz hakkı tanıdığın için teşekkür ederim Ali Amca bana sunduğun dilekler için tekrar teşekkür eder , ben de aynı dilekleri Tavşanlı futbolu için sunarım iyi günler.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.