Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MURAT GÖÇMEN’LE AKINCILARSPORUN YOLLARI AYRILDI

Akıncılarsporda 2018-2019 sezonunda teknik direktörlük yapan Murat Göçmen,sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile bu görevinden ayrıldığını duyurdu.

Murat Göçmen ile kısa bir görüşme yaptık.Ayrılmamda ki en büyük neden açıkladığım gibi,işimin ve özel işlerimin yoğunluğudur.

14 temmuz göçmen

Akıncılarsporda bir sezon çalıştım ve sezonu BAL a yükselmek adına play-out maçı oynayarak kapattık.Bu bence küçümsenmeyecek bir başarıdır.

Ben Akınsporluyum,sadece teknik sorumluluk görevinden ayrıldım.Bir anlamda bayrağı başka bir arkadaşımıza devrettik diye düşünülmesi gerekir.

Akıncılarsporun önümüzdeki yıllarda da çok başarılı işler yapacağına inanıyorum.Gerektiğinde de Akıncılarspor için her zaman üzerimize ne düşerse elbette yapacağız.

14 temmuz ben göçmen zorba

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.