Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MURAT CENGİZ KÜTAHYA ASKF BAŞKANI

Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz amatör futbolumuzun son günlerini haber sitemize değerlendirdi:

Maalesef son zamanlarda amatör futbolumuzda hiç istemediğimiz saha içi olaylarına şahit olmaktayız.Hemen samimiyetimle söyleyeyim ki sahalarımızda görülen istenmeyen olaylar başkan olarak beni üzmektedir.

Şunu özellikle belirtmek isterim.Kulüplerimizin başkan ve yöneticileri ve teknik sorumluları,bu arkadaşlar çocuklarına sahip çıkmak zorundadırlar.

Hakem kötü olabilir,o günkü kararları yanlış olabilir.Süper ligimizde bile bir sürü hakem hatası oluyor.Bizim hakemlerimiz amatör hakemler.Dediğim gibi yöneticiler,antrenörler biraz daha dikkatli olacaklar,biraz daha futbolcularına sahip çıkacaklar.

Futbolda her sonuç var,yenmek de var yenilmek de var.Sahada oynanan futboldaki her sonucu kabul edebilmesini öğrenmeliyiz.Çocuklarımıza oynadıkları futboldan zevk almasını öğretebilmek düsturumuz olmalıdır.Antrenörler derneği de bu konuya eğilmelidir.Maçlara gidip izlemeliler,antrenörler ne yapıyor takipçisi olmalılar.

İnşallah bundan sonra Kütahya amatör futbolumuzda,istenmeyen çirkin görüntüler olmaz.Bunu başarabilmek için amatör sporumuzun içerisinde olan her kesim el ele vermek zorundadır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.