Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MUHAMMET VE MUSTAFA AKSOY KARDEŞLER ÇAĞLAYAN AZOTSPORDA

BAL da bu sezon ilimizi temsil edecek takımlardan,Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor transferde hız kesmiyor.Son olarak sosyal medya hesaplarındanibir dönem Tavşanlı Linyitsporda da forma giyen,Muhammet ve Mustafa Aksoy kardeşlerin transfer haberini duyurdular.

MUHAMMET AKSOY;
Futbola Bucaspor’da başlayan sonrasında sırasıyla Turgutluspor, Akşehirspor, Bornova Futbol Kulübü, Tki Tavşanlı Linyitpsor, Alaşehir Belediyespor, Hacırahmanlıspor ve Kemalpaşaspor’da oynayan 1990 doğumlu Sağ Bek Muhammet Aksoy kariyeri boyunca BAL Liginde 68 maçta 7 Gol istatistikleri ile oynamıştır. Mücadeleci ve çabukluğu ön planda olan 30 yaşında ki oyuncu bundan sonra takımımız için ter dökecektir her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle aramıza hoş geldin.
MUHAMMET AKSOY
MUSTAFA AKSOY;
Futbola Türkiye’nin en büyük kulüplerinden olan Beşiktaş’ta başlayan daha sonra Turgutluspor’da profesyonelliğe adım atan sonrasında sırasıyla Akşehirspor, Tki Tavşanlı Linyitspor, Kemalpaşaspor’da forma giyen 1995 doğumlu kenar ve santrafor Mustafa Aksoy kariyeri boyunca TFF 2.Lig 5 Maç TFF 3.LİG 12 Maç 1 Gol BAL Ligi 68 Maç 13 Gol istatistikleri ile oynamıştır. Hızı ve çabukluğu ile ön planda olan 25 yaşındaki oyuncu bundan sonra takımımız için ter dökecektir her iki tarafada hayırlı olması dileğiyle aramıza hoş geldin.
MUSTAFA AKSOY
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.