Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MÜBAREK BACALAR VE T.LİNYİTSPOR ANTRENMAN

Perşembe günü,ikinci kez T.Linyitsporun antrenmana gitmeyi kafaya koymuştuk,öylede yaptık.Atladık dolmuşa,ver elini Tunçbilek.Kaptanda,Tuncbilekk’de beraber büyüdüğümüz,Naci Yavuz.Epeyce küçüktür benden Naci.Bizim Tacettin Yavuz’un kardeşi,her ikisinin de futbol geçmişi var.Ve Taci daha kariyerli tabi Kütahyasporda oynamışlığı var Tacettin Yavuz’un.(Bizler tüm arkadaşları çocukluğumuzdan beri Taci deriz.)Naci epeydir görünmüyordu,hayırdır dedik tabi.Bel fıtığı ameliyatı geçirmiş,şimdi iyi.Bir kez daha geçmiş olsun diyorum sevgili Naci Yavuz’a.

Tabi arada gözüm biraz yukarılarda,Naci ile laflarken.Çelikler Holding santralının bacaları ne zaman görünecek diye?Mustafa Uysal’ın deyimi ile mübarek bacalar.Gördüm nihayet karşıdan,ya mübarekler dedim.Sevindirici yönü bugün için,öyle kapkara görüntü yok,tek bacadan mavimtrak dumanlar.Böyle olunca,gene Mustafa Uysal’ın deyimi ile,Tunçbilek’in üstüne kutsal toz yağmıyor.Neyse bugün ortalığı duman bürümese bile,şu bacalara filtre takılmadığı sürece,Tunçbilek ve çevresi zehir solumaya devam edecek.Tabi bu duruma şeriatın kestiği parmak acımaz diyenlerde var.Ama açıkcası biz onları anlamakta zorlanıyoruz.

Her neyse biraz vakitlice Tavşanlı Linyitsporun tesislerine ulaştık.Amacımız 17.00 da başlayacak antrenman öncesinde,yetkililerle sohbet edebilmek.Ve aslında iyi de etmişiz erken gitmekle.Amacımıza ulaştık diyebilirim.İlk olarak teknik direktörümüz sayın Erdoğan Sarıuşak’la konuşma şansını yakaladık.Hocanın yanında yardımcı antrenör,Murat Kışkan ve kaleci antrenörü Oktay Tosun da var.

Ağırlıklı olarak biz Sarıuşak hocamızla konuşmaya çalıştık tabi.Açıkcası,biz kendisini tam tanımaya çalışıyoruz,o da bizi tam tanımaya çalışıyor.Ama ağırlıklı olarak elbette konu Tavşanlı Linyitspor,alt yapısı da üst yapısı da.Sanırım önümüzdeki günler içerisinde,sayın Erdoğan Sarıuşak’ın etraflıca bir değerlendirmesini,değerli takipçilerimize ulaştırabiliriz.

Sonrasında gene genel kaptanımız Hüseyin Yeğen’le,antrenman öncesi kapsamlı sohbet edebildik.Takıma gelenler,ayrılan futbolcu,gidişat nasıl vs vs.Şöyle söyleyebiliriz,şimdilik her şey planlandığı gibi gidiyor,başkan-yönetici-teknik ekip-futbolcular ve takımın bütün emekçileri ile iyi bir iş birliği yakalanmış görünüyor.

Genel kaptan,başkanımız Akın beyde burada deyince,hadi gidelim dedik tabi yanına.Sayın başkanın o da gerçekten güzelleşmiş ve etkileyici olmuş doğrusu.Başkanım bir de sizin için cimri,eli sıkı kuruşun hesabını yapıyor diyorlar,paraya kıymış gibisiniz dedim.Yok yok,söylenenlerin aslında doğru olduğunu,benim kadar sende biliyorsun yanıtını aldık.Tavşanlı Linyitsporun parasını en doğru,en ekonomik,kulübe en yararlı şekilde kullanmak benim önceliğimdir ve değişen bir şey yok diye ekledi sayın Akın Şirin.

Eeee gökten zembille mi indi o zaman bu dekarasyon sözümüze güldü başkan.Bu dekarasyonun olmasını sağlayan asıl kişi yöneticilerden İlkay Güre arkadaşımdır.Arıçeri İnşaat Emlak Yapı Dekarasyon firması ile bağlantı sağladı.Ve bu firmada sağ olsun odamızın dekarasyon işini,kulübümüze katkı olarak sağladı.Bu nedenle de Arıçeri İnşaat Emlak,Yapı Dekarasyon firmasına,Ta.Linyitspor adına içten teşekkürlerimi tekralamak isterim.Ve elbette yönetici arkadaşım İilkay Güre’ye de teşekkür ediyorum  diyerek bu fasılı kapattı sayın başkan.

Tabi bu sohbet olurken,hem Akın başkan hem genel kaptan Hüseyin Yeğen,ilgilenmesi gereken konularla da ilgilenmekten geri kalmıyorlar.Bende arada fotoğraf çekme derdine düşmüşken,emektar masör İsmail Akar’da geldi.Hah tamam dedi başkan ve gel abi gel diye sevgili Akar’ı da çağırdı.Beraber olalım ileride hepimize güzel bir anı olarak kalır.

Zaman ilerledi antrenmanın başlangıcına dakikalar kaldı.Kapının önüne çıktık,kamelyada Kemal Akbaba oturuyor,önce dalgın gibiydik biraz geç fark ettik.Kemal’in yanında bir futbolcu daha var.Kaleci Hayrettin Çınar’mış,tanıştırma işini de Kemal yaptı ve abi bize müsaade  zaman geldi deyip,gitti giyinmeye.

Antrenmanın hemen öncesinde Hüseyin Güleç’le selamlaştık tabi.Güleç’i herkes tanır kaliteli futbolcudur bende epeydir tanırım,takımımıza yaralı olacaktır diye düşünmekteyiz.Sonra Alperen Yıldırım,alt yapımızdan yetişen geçtiğimiz sezonu Afyon JET-PA da geçiren futbolcumuz.Severim onu da,biraz ciddidir hep bize karşı ya da yapısı öyle.Sevindim geldiğine Alperen dedik ona da.

Teknik heyet gene tam kadro hazır tabi.Teknik sorumlu Erdoğan Sarıuşak,ve Murat Kışkan ve Oktay Tosun ve kondüsyoner Volkan Aslan.Arada tabi eskiden tanıdığımız gençlerle bir iki laflamaya ve resim almaya çalışıyoruz yakından.Sinan Bozkır ve Bülent İnönü ile iki lafladık.Her ikisi de geçtiğimiz sezonda kadromuzdaydı ve takımımıza olumlu katkıları vardı.Bülent İnönü kardeşimiz ne yazacaksın abi manşete diye takıldı.Tavşanlı Linyitsporun kazma futbolcuları yazayım,izin verirsen dedim,gülüştük.İşimiz latife tabi,yoksa bizim için Tavşanlı Linyitsporda oynayan hiç bir futbolcu,kazma sözünü hak etmez.

Sonra antrenman başladı,gördüğümüz kadarı ile herkes neşeli ve keyifli.Bazan soruyorlar takım nasıl diye,hesapta antrenmana gidiyoruz ya.Kardeşim ne bileyim ben,antrenmandan takımın vaziyetini çakacak uzman değilim deyip kestirip atıyorum.Antrenmanda takımın durumunu görebilecek olanlar teknik adamlardır bu futbol işinin uzmanlarıdır.Bizim işimiz esas olarak maçlarda bir karara varabilmekten ileri gitmez.O karar da zaten sadece kendimizi bağlar bir futbolseverin görüşünden ileri gitmez.

Ha maçlar başlar takımın kesin kadrosu belli olur.Bizde ahkam kesmeye başlarız arada.Şu oynasın,bu oynasın,ya da bu nasıl girdi on bire falan.Arada sevgili kaptan Mehmet Besler geldi aklıma.Bak abi sana bir şey söyleyeyim demişti.Besler’e yok söyleme diyecek halimiz yok ya,söyle demiştik tabi.Abi sahada hiç bir zaman taraftarın istediği onbir yer almaz,aklında bulunsun demişti.

Neyse antrenmanı başkan Akın Şirin,genel kaptan Hüseyin Yeğen ve yöneticilerden Ayhan Yıldırım birlikte izlediler.Arada saha zeminin kötü olan bölümleri de tamir ediliyordu.Arada malzemeci Rıdvan’la konuştuk,mevzu var ya,ne iş abi dedi.İnce iş Rıdvan deyip geçiştirdik.Arada bir futbolcu arkadaşımız düz koşu yapmakla yetiniyordu,diz kapağı altında da bantlar.Açıkca söyleyeyim,Rıdvan’a ne oldu sakat mı gelmiş bu arkadaş diye sormadan edemedim.Yok abi dedi dünkü antrenmanda çok kötü darbe aldı.Sonrasında bir ara masörümüz İsmail Akar meşgul oluyordu bu arkadaşla.Yavaş hacı diye takıldım,çocuğun canını çıkaracaksın.

Vallahi gene yazı yazacağız diye uzattık da uzattık.Ben sevgili Hasan Sarı ve İsmail Aşar ve Hüseyin Kaynak hocaların kulaklarını çınlatayım.Ve şampiyonluğu getirecek taktiği şimdiden vereyim herkes rahat olsun.

YERDEN KISA,HAVADAN UZUN,ALLAHINI SEVEN VURSUN.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.