Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR U 19 ANTRENMANI VE MUHİTTİN BAŞARAN’IN DÜŞÜNDÜKLERİ

Perşembe günü Moymulspor  U19 takımının antrenmanını izlemeye çalıştık.Biliniyor tabi Moymulspor gençleri Türkiye finallerinde,Kütahya ‘yı temsil edecek iki takımımızdan birisi olacak.Teknik sorumlu Muhittin Başaran’la sohbet edebilmek adına,antrenmanı da izlemek içimizden geldi.

Neşeli bir çalışma oldu,gençler moralli,hepsini isim isim tanımasak da,tanıyoruz tabi.Kısa kısa da olsa iki üç çift lafladık.Cemal Karaşahin en çok onunla muhabbet hoşuma gitti,bir taraftan da bizim Ahmet Ali Karaşahin’in oğludur.Ali amca ya bir kırmızı kart gördük,demediğini bırakmadın diye takıldı.Valla açıkcası biz yazdığımız yazılara takılıp kalmıyoruz.Muhittin hocaya sordum sonra,hocam genç neyi anlattı diye.Hoca anlatınca ha dedik kendi kendimize.Şöyle söyleyeyim biz yazdıklarımıza takılıp kalmıyoruz.O gün için o an için öyle yazılması gerekiyor,yazıp geçiyoruz ve unutuyoruz da çoğunu.

26 nisan moymul beşli

Her neyse peşin peşin söyleyelim,gönlümüz Moymulspor gençlerinin katılacakları turnuvada başarılı olmasından yana.İnşallah hem Tavşanlı adına hem Moymulspor adına her anlamda başarılı olurlar.Sonrasında biz Muhittin Başaran hocamıza,hocam sen söyle ben dinleyeyim,ya da uzun da olacaksa yaz bana dedik.Ve işte Moymulspor U19 teknik sorumlusu Muhittin Başaran’ın önümüzdeki günler için düşündükleri.

26 nisan moymul kaptan

Öncelikle abi nazik ziyaretin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bu teşekkürler hep son satırlarda olur ama ben ilk sana teşekkür ederek baslamak istedim. Bizlere değer verdiğini ve hep yanımızda olduğunu görmek bize güç veriyor. Mutluluk veriyor. Bizimle olduğun için tekrardan teşekkür ederim Ali abi.

Oldukça uzun bir sezon yaşadık bu sene. Yaklaşık 9 aydır çalışıyoruz. Ağustos ayında basladığımız sezonda şimdilik hedeflediğimiz yerdeyiz.

26 nisan başaran

Sezona ilk başladığımızda koymuştuk bu hedefi. Önce Tavşanlı gurubunda oynadığımız müsabakalarda guruptan çıkmayı başardık. Oynadığımız her müsabakaya aynı ciddiyetle hazırlandık ve aynı ciddiyetle oynadık. Rakibimizin kim olduğuyla, nasıl oynadığıyla değil sadece ve sadece kendimizle ilgilendik. Neleri doğru yapıyoruz, neleri yanlış yapıyoruz bunları düşündük. Ve sonunda öğrendik ki rakibin kim olduğu değil bizim ne yaptığımızın sonucu belirlediğini gördük.

Daha sonra kütahya play of gurubunda mücadele ettik. 10 takımın yer adlığı gurupta ( 4 Tavşanlı, 4 Kütahya, 1 Simav, 1 Gediz takımı ) tek devreli lig usulü oynana müsabakalarda Kütahyaspor un ardından 2. Olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı başardık.

26 nisan moymul başaran üçlü

Şampiyona 2 mayıs ta başlayacak. Manisa da oynanacak olan şampiyonaya bizimle birlikte İzmir,Denizli,Balıkesir, Aydın ve Muğla takımları katılıyor.

Artık son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Özellikle son periyotta iyi çalıştık. Takım olarak bu organizasyonda ilimizi, ilçemizi,mahallemizi temsil edecek olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah iyi neticeler alıp bu gurubu geçip Moymul Spor adını son 24 takım arasına yazdırmak istiyoruz.

26 nisan moymul bacaksız

Ben futbulcu arkadaşlarıma inanıyorum ve güveniyorum. Hedefimiz bu gurubuda geçip son 24 takım arasına girebilmek.

Son olarak bizlere destek olan herkese, antremanlarımiza gelip ikramda bulunanlara takımım adına teşekkür ederim. İnşallah sizleri en iyi şekilde temsil edip, güzel sonuçlarla dönmek istiyoruz.

26 nisan moymul üçlü

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.