Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MOYMULSPOR İÇİN FEDARELLERDEN ÇAĞRI

2018-2019 sezonunda süper amatör lig şampiyonu olarak BAL da oynama hakkını elde etmişti.Sonraki süreçte BAL da oynayıp oynamama durumu gündeme gelmiş ve kulüp yönetimi,maddi yükleri gerekçe olarak gösterip BAL da oynamama yönünde karar almışlardı.Her şeye rağmen Moymulsporun bu sezon için ne yapacağı netlik kazanmamış durumda.

Moymulspor taraftar grubu federaller,bu olumsuz tutuma karşı tepki göstererek herkesi Moymulspora destek olmaya çağırdı.Sosyal medya hesaplarından yayınladıkları bildiriyi yayınlıyoruz.

Bilindiği üzere ilçemizde sosyal faaliyet anlamında belkide futboldan başka faaliyetimiz yok denecek kadar az. En büyük sosyal faaliyetimiz ve gelecek nesillerin kötü alışkanlıklara alışmaması adına spora elimizden geldiğince destek olmalıyız.

Bana bişey olmaz ben evladımı iyi yetiştiririm deme ! O yüzden takımımıza ve değerlerimize sahip çıkıp en güzel mirası gelecek nesillere aktarabilmeliyiz.

22 haziran moymulspor

Yerel basında ve halkımız tarafından merakla beklenen Bölgesel Amatör Lig çıkmazı hepimizin merak konusu. Klüp yönetimimiz her türlü görüşmeyi yaptığı ve çıkar yol aradığı bugünlerde, kapısını çalmayanlar, çalınan kapıların yüzüne kapanması, 3 maymunu oynayanlar. . . Tavşanlı’yı temsil edecek takımımızın elinden tutmayanları unutmayacağız ! Elbet yiğit düştüğü yerden kalkar ama yapılanları unutmaz.

Daha önceki yıllarda görüldüğü üzere Tavşanlı’mızın en büyük reklamı futboldur. Bu reklama Moymulspor olarak katkıda bulunmak için ve gelecek nesile iyi bir gelecek bırakmak için reklam panolarımız klüp yönetimimiz tarafından kiralamaya açılmıştır.

İdari ve mülki amirlerden, seçilmislerden, Tavşanlı halkından, taraftarlarımızdan, esnaflarımızdan maddi manevi gerekli desteği taraftar grubumuz olarak istiyoruz.

Gerekli paylaşım, yorum, beğeni, etiket şeklinde de yardımcı olacağınızdan şüphemiz yok. Haydi Moymulspor’um ayağa !

Moymulspor Federaller Bağımsız Taraftar Oluşumu

#Moymulspor #Federaller #BAL

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.