Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

MOTİVASYON TIRI 9 NİSAN’DA ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Kütahya Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen Türkiye’nin ilk Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı’nın rotası belli oldu. Vali Ali Çelik, motivasyon tırının 9 Nisan’da merkez Kızılcaören Köyü çocuklarıyla buluşacağını söyledi.
Türkiye’nin ilk Gezici Motivasyon ve Eğitim Tırı’nın rotası belirlendi, yapılması planlanan etkinlik ve çalışmalar Vali Ali Çelik başkanlığında masaya yatırıldı.
İLK DURAK KIZILCAÖREN KÖYÜ
Vali Ali Çelik, Kütahya Valiliği öncülüğünde, Kütahya İl Özel İdaresi ve PTT Anonim Lojistik A.Ş. destekleriyle hayata geçirilen motivasyon tırının 9 Nisan Cuma günü ilk kez Kızılcaören Köyü’ndeki çocuklarla buluşacağını söyledi.
EĞLENCELİ VE BİLGİ DOLU
Vali Ali Çelik, özellikle kırsal kesimdeki çocukların kendilerine olan inanç ve motivasyonunu artırmaya, kişisel gelişimlerini desteklemeye odaklanan eğlenceli ve bilgi dolu motivasyon tırının haftada 2 gün çocukların ayağına gideceğini ifade etti.

HEDEF: 81 İL
Projenin ilk etabında Kütahya merkez ve 12 ilçesinde çocuklara ulaşılacağını dile getiren Vali Çelik, 81 ilde binlerce çocukla buluşmayı hedeflediklerini belirtti.
AFET EĞİTİMİ VERİLECEK
Projenin Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının faaliyetleriyle genişletileceğini de aktaran Vali Çelik, AFAD ekiplerince çocuklara yangın, deprem, sel gibi afetlerde nasıl davranılması gerektiğinin de uygulamalı anlatılacağını söyledi.
VATANDAŞ EVİNDE ZİYARET EDİLECEK
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerinin hane ziyaretleri yapacağını belirten Vali Çelik, “Vatandaşlarımızın sorunlarına ve taleplerine yerinde çözüm üretme çabası içine gireceğiz” dedi.
SAĞLIK TARAMASI YAPILACAK

Motivasyon tırının konuşlandırıldığı alanda kadın hastalıkları ve doğum uzmanı ile aile hekiminin de hazır bulunacağını paylaşan Vali Çelik, sağlık taraması yapılacağını kaydetti.
Vali Çelik’in başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Sağlık Hizmetleri Başkanı Ahmet Emrah Çamköy, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Fatma Uz, AFAD Kütahya Müdürü Ahmet Ali Artun, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Okur ile DPÜ Simav MYO İnsan Kaynakları Bölüm Başkanı Kudret Armağan ile Gazeteci-Yazar Güngör Avcıoğlu katıldı.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.