Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET YALÇIN ÇOBANKÖYSPORUN TEKNİK DİREKTÖRÜ

ALİ MERMER:Hocam ligin ilk yarısı bitti.İlk maçtaki Beyköyspor maçı haricinde bütün maçları kazandınız.Nasıl değerlendirirsiniz ilk yarıyı hem grup olarak hem Çobanköyspor için?

MEHMET YALÇIN:Evet Ali abi Beyköysporun arkasından ikinci bitirdik ilk yarıyı. Tamda beklediğim gibi geçti, grubumuz diğer gruba nazaran daha kolay. Gençlergücü katılmadı, Ömerbeyspor çekildi. Çobanköyspor, Bağlıkspor ve Beyköyspor daha birbirini zorlayabilecek takımlar. Zaten grubumuzda düşme yok o yüzden Dağçeşme ve Gürağaçspor da daha rahat çıkıyor maçlara bu grubumuzdaki her takım için geçerli.

ALİ MERMER:Peki ligin ikinci yarısı gene bir Beyköyspor maçı ile başlayacak hem ikinci yarının ilk maçı için hem tamamı için aklınızdan neler geçer?

MEHMET YALÇIN:Zorlu bir maç bizi bekliyor daha iyi hazırlanıp kazanmak istiyoruz. Hedefimiz puan kaybı yaşamadan bitirmek istiyoruz lige başlarken bir hedef koymadık maç maç düşündük. İkinci yarıda da böyle yapıp ne olacağını hep birlikte göreceğiz.gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz

ALİ MERMER:)Mehmet hocam Çobanköy ağırlıklı olarak kendi gençleri ile mücadele ediyor.Takım yapısını bir kez de siz anlatabilir misiniz?

MEHMET YALÇIN:Ali abi İnan antrenmanları köyde yapıyoruz 6-7-8 yaşlarından başlayarak idman izlemeye idmandan öncesi top oynamaya geliyorlar. Futbolu seven bir köy gencinden yaşlısına. Fazla transfer yapmadık sadece 3 transfer yaptık yani daha gelmeyen çok oyuncu var yani rahat 1. Amatörü kaldırabilir transfer yapmadan.

ALİ MERMER:amam Çobanköyspor kendi gençlerine önem veriyor da,alt yapıda pek görünmüyor gibi gelir bana.Bu konu için neler söyleyebilirsiniz?

MEHMET YALÇIN:Abi bildiğim 19 larda mücadele ettiler 2 sezon 16 ları da çıkaracaklar ve daha alt yaş gruplarına inmek için çalışmalar yapılıyor.

ALİ MERMER:Sayın hocam fazla uzatmayayım teşekkür ederim.Sizin eklemek istediğiniz konu varsa buyurun dinlerim.

MEHMET YALÇIN:Ben teşekkür ederim abi rakiplerimize buradan başarılar dilerim.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.