Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET KALE DENEYİMLİ BİR TEKNİK ADAM

ALİ MERMER:Kale hocam merhaba,futbol konuşacağız tabi de ben önce milli takımla başlamak isterim hemde üç bölüm olarak.İzlanda maçımız senin gözünle nasıldı?Milli marşlarda rakibin marşını ıslıkladık yakıştı mı?Ve milli takımızın 2020 Avrupa şampiyonasında şansı nasıl sence?

MEHMET KALE:Öncelikle teşekkür etmek isterim bu güzel sohbet fırsatı verdiğiniz için milli takım konusunda milli marş ıslıklamak tabi ki yakışmadı daha önceki bu organizasyonlara katılma şansını kaybetmenin üzüntüsünü hep birlikte yaşadığımızdan dolayı yani sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yemek gibi bir şey oldu İzlanda maçı nitekim golü de kalemizde görüyorduk en azından başardık milli takımımızı teknik heyeti tebrik ediyor başarılar diliyorum.

ALİ MERMER:Peki hemen son Bozbelenlilerspor maçınıza geleyim.Kazandınız ve ligde kalmayı garantilediniz,nasıl geçti maç,rakibiniz eksik diye duymuştum.Hatta jalecileri forvet oynamış siz neler söylersiniz?

MEHMET KALE:Bozbolenlilerspor müsabakası hayli zor ve sıkıntılı geçti. Bizimde eksiğimiz vardı forvet oynayan kalecinin kafa vuruşu köşeye giderken bizim kaleci mükemmel kurtardı. Keşke görseydiniz burada bir şeyler ima etmek isteyenler var her şey ortada tabi ki bizde bu maçı çok istiyorduk kimse kimsenin emeğine başarısına dil uzatmamalı.

ALİ MERMER:Peki hocam bir de ilk maçtan bu güne hem takımınız Hanımçeşmesporu hem grubunuzu değerlendirebilirmisiniz?

MEHMET KALE:Bu sezon lige iki takımımız katılamadı Gençler gücü spor direk katılmazken Ömerbeyspor katılacağım demesine rağmen katılmadı. Bu da düzeni bozdu bir grup da kümede kalma derdi olmazken diğer grup hep final mücadelesi verdi Hanımçeşmespor tam bir amatör ruhla oynayan ender takımlardan biri yeni olmamıza rağmen iyi yoldayız. Tabi çok zorlandığımız gerçeği var.

ALİ MERMER:)Mehmet hocam hem A takım sorumlususunuz hem alt yapı ilede ilgileniyorsunuz.Kolay değil bence nedir alt yapı durumu Hanımçeşmesporun?Kaç yaş grubunuz var mesela?

MEHMET KALE:A takımı Yasir hocam organize ederken maç esnasında benim kontrolüm ile birlikte yürüyoruz tabi ki altyapı çok eziyetli sıkıntılı. Hele bizim gibi bütçesi toplanma yeri olmayan bir kulübün çalışma şartları dahada sıkıntılı zorlanarak da olsa u14.u12.u13 u15 lerde mücadelemize devam ediyoruz çok da yetenekli gençlerimiz var inşallah iyi olacak tüm takımlarımıza başarılar dilerim.

ALİ MERMER:Mehmet hocam sporseverlerimiz tribünlerde nasıl,sizce izleyicilerimiz belirli bir futbol kültürü almış mı?Yoksa sadece kendi takımlarını destekleyip,bağırıp çağırmak için mi geliyorlar maçlara?

MEHMET KALE:Maaleseff tribün olayı bir facia küfürler kavgalar havada uçuşuyor. Bir genelge ile kulüplere atıverdiler topu nasıl olacak bu. Kayserisporun oyuncu 15 yaşında golü atarken futbolumuz yeni bir kazanç yakaladı diye sevindik. Neden buralarda bu sevincimizi gençlerimize gösteremiyoruz 90 dakika rakip olabiliriz, 91 dakika sonra dost olmalıyız iyi geçinmeliyiz.

ALİ MERMER:)Hocam oldu olacak,günah keçileri hakemler için ne düşünürsünüz onu da sormuş olayım?

MEHMET KALE:Bütün bunlar bende dahil kazanma hırsımız yüzünden. Bizde oyunumuzda hata yapıyoruz, kimsenin tık dediği yok. Hakem dediğiniz gibi, günah keçisi bir çok kural değişti. Kimse bilgi sahibi olma derdinde değil bilinçlenmedigimiz sürece bunlar olacaktır.

ALİ MERMER:Kale hocam benden bu kadar teşekkür ederim bu keyifli sohbet için ve ilave etmek istediğiniz her konuyu dinlerim.

MEHMET KALE:Bende teşekkür ederim Ali bey amatörün gerçek emekçisine benden selam olsun.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.