Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET KAHRAMAN DOMANİÇSPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:Hocam merhaba hemen öncelikle şu BAL başlamalı mı başlamamalı mı diye sorayım?

MEHMET KAHRAMAN:Ali abi merhaba öncelikle Allah”ım bir an önce şu virüs belasından bizi kurtarsın diye dua ederek başlamak istiyorum. Bal oynansın mı diye soruyorsun buna doğru cevabı verecek bilgi birikime sahip değilim ama sadece kendi düşüncemi söylerim. Bu işe karar verecek kişilerin de ne yaptığını bildiğinden emin değilim. Çünkü aldıkları kararlar biri birleriyle çelişkili. Şöyle örnek vereyim bal ligi oynansın mı diye tartışılıyorken halı sahalar açık ve maçlar oynanıyor böyle çelişki olur mu Allah aşkına? Sahiller restoranlar pazarlar her yer açıldı ekonomi çökmesin diye açıldı henüz vakalar istenen seviyeye gelmemişti Tamam açtınız her yeri vakalar tırmandı hala halı sahalar açık eee şu ortamda bal ligi oynansın mı diye tartışmak bile abesle iştigal çünkü halı sahalar açık. Futbolu yönetenlerin futboldan çok parayı sevdiğini düşünüyorum açıkçası.

ALİ MERMER:Peki o zaman amatörlerde alt liglerde müsabakalar yapılmalı mı yapılmamalı mı?

MEHMET KAHRAMAN:Konunun diğer sosyolojik ve ekonomik boyutu da var tabi. Ekonomik boyutu futboldan geçimini sağlayan bal futbolcuları var. Sosyolojik boyutu balda ve diğer alt ligler de oynayan amatör futbolcular yeşil sahalardan uzak kalacağı süre içinde neler yapacaklar ? Yeşil sahalardan daha az virüslü ortamlarda mı olacaklar bunları düşünmek lazım.

Sonuç olarak futbolu amatör veya profesyonel olarak değil bir bütün olarak düşünmek gerekiyor. En alttaki 2.amatörden en üstteki süper lige kadar ya hiçbiri ya hepsi diyorum bu konuda ki ayrımcılığın doğru olmadığı kanaatindeyim. Hemen şimdi bazıları test mest diyecekler. o zaman her akşam halı sahalar da futbol oynayanlara test yapın düğünlerde toplanan kalabalıklara test yapın derim. Bu pandemi ortamında miting yapıldı ülkede abi binlerce kişi test yapılarak mı miting alanına alındı?

ALİ MERMER:Dumlupınar üniversitesi malum Ocak 2021 e kadar uzaktan eğitim verecek.Bu durum ilimiz amatör futbolunu nasıl etkiler?

MEHMET KAHRAMAN:Üniversiteler konusunda ilimiz amatör futbolu bundan olumlu etkilenir diye düşünüyorum. Daha önce şans bulamayan bazı genç kardeşlerimizin şans bulması anlamına gelir ki bunlardan onda biri bile bu şansı iyi kullansa bir kazanım olur diye düşünüyorum.

ALİ MERMER:Son olarak takip edebildiğim kadarı ile Domaniçspor çalışmalarına başladı ve devam ediyor.Nasıl gidiyor antrenmanlar.Kadronuzu tam olarak oluşturabildiniz mi?

MEHMET KAHRAMAN:Domaniç spor da evet çalışmalarımız devam ediyor kadromuzu oluşturduk iyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ben futbolcularıma şunu söylüyorum bizler sporcuyuz spordan kopamayız ligler oynansın yada oynanmasın spor yapmaya devam etmemiz gerekiyor. Ter atmanın zararı olmaz diyorum. Onlarda futbolu seven çocuklar bu belirsizlik onları da üzüyor tabi. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim.

ALİ MERMER:Kahraman hocam teşekkürler.Her zamanki gibi eklemek istediklerinizi dinlerim tabi.

MEHMET KAHRAMAN:Son olarak konu dışı da olsa söylemek istediğim bir şey var süper lig den düşürülmeyen takımlarla ilgili kararın yanlış olduğu kanaatindeyim. Pandemi varsa herkese var. Hak eden kalacak edemeyen düşecek abi ligde takım sayısını arttırmak istiyorsanız bunu böyle yapamazsınız. Sezon başında söylersiniz 3 yerine 2 takım düşecek. Alttan da 3 yerine 4 takım alırsın olur biter. Burada emeğe saygı yok siyasi veya başka hesaplar var gibi geliyor bana. Şimdilik bu kadar olsun abi. Selamlar saygılar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.