Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MEHMET DEMİRALP TGENÇLİK HİZMETLERİ VE İLÇE SPOR MÜDÜRÜ

Tavşanlı Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor müdürümüz,sayın Mehmet Demiralp ile devam eden yaz spor okulları hakkında sohbet edip,bilgilerimizi tazeledik ve düşüncelerini aldık.

Bilindiği gibi yaz spor okullarını,bizim kurumumuz ve Tavşanlı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi ile müştereken organize ediyoruz.

9 temmuz güleç tosun toplu

24 Haziran 2019 günü başlayan yaz spor okullarımızın faaliyeti,9 Ağustos 2019 tarihinde sona erecektir.Yaz spor okulu çalışmalarımıza,2000 kişinin üzerinde öğrenci müracaat etmiştir.Şu anda çeşitli branşlar bazında 500 ün üzerinde,öğrenci aktivitesi mevcuttur.

9 temmuz güleç yücel

Branşlarımızı tekrar hatırlatmakta yarar var diye düşünüyorum.Atletizm-Jimnastik-Badminton-Dart-Futbol-Güreş-Karate- Kick Boks-Taek Wondo-Masa Tenisi-Tenis-Okçuluk- Voleybol-Basketbol- Bilek Güreşi-Satranç-Yağlı Boya Resim-Kara Kalem Resim-Tiyatro- Kodlama ve Halk Oyunlarından oluşmaktadır.

Kurslarımızın verildiği yerler,Ada Stadı,Ada Mesireliği,Milli Egemenlik İlkokulu,M.T.A.L Spor salonu,Atatürk Anadolu Lisesi ve Devlet Ana İmam Hatip okuludur.

9 temmuz müdür güreşçi

Bu yaz spor kurslarını düzenlemekteki temel amacımız,öğrencilerimin gelişimine katkı sunabilmek,sağlıklı ve zeka seviyesi gelişmiş,yurdunu vatanını seven nesiller yetişmesine destek olabilmektir.

9 temmuz voleybol nergis

Bu arada Tavşanlı ADA stadını 2019-2020 sezonuna hazırlamak adına şimdiden çalışmalara başladığımızı belirtmek isterim.Özellikle sahanın zeminin futbol oynamaya elverişli olması için gerekli titizliğin gösterildiğinin bilinmesini isterim.

9 temmuz ben bernis

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.