Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MAVİLERİN İLK YARIDA KALAN SON BEŞ MAÇINA BAKTIK

Belediye Kütahyaspor misli com 3. lig ikinci grupta mücadelesini sürdürüyor.On ikinci haftasını geride bıraktığımız ligde,11 maçta topladığı 18 puanla ligin dördüncü sırasında.Lider Fethiyespor ile beş puan ve ikinci Nazilli Belediyespor ve üçüncü Darıca Gençlerbirliği ile birer puan fark var.
Bu güne kadar beş kez kazanmış ve üç kez berebere kalıp üç kez de mağlup olmuş yaptığı maçlarda.Attığı 16 gole karşılık 12 gol görmüş kalesinde.İstatistik verilerde zor gol atıp kolay gol yiyen bir takım görüntüsü veriyor gibi.
Bu hafta grubun lideri Fethiyesporu konuk edecek maviler.Bu maç için Belediye Kütahyasporun bu sezon ki en zor maçı demek pek de yanlış olmaz sanırım.Böyle demişken Fethiyesporun geçmiş hafta istatistiklerini de inceleyelim.Onbir maçta yedi kez kazanmış ve iki beraberlik ve iki yenilgi almış Fethiyespor.Attığı 22 golle grubun en çok gol atan ikinci takımı.Yedi golle de grubun en az gol yiyen takımı.


Dedik ya bu maç kolay olmayacak ama Belediye Kütahyaspor maçı kazandığı anda rahatlayacak ve kalan diğer dört maça daha özgüvenle çıkacak ve hepsini kazanabilecektir.Açıkcası biz de bütün içtenliğimizle Belediye Kütahyasporun kalan maçlarını kazanabilmesini istiyoruz.
Diğer dört maça kısaca göz atalım.Önce Ceyhansporla deplasmanda karşılaşacak.Ceyhanspor 11. sırada ve 25 golle grubun en çok gol yiyen takımı.Sonra Dumluda Kahta 02 spor konuk olacak,onlarda grubun 10 sırasında yer alıyor.Bize göre her iki maçta da üç puana çok yakındır Belediye Kütahyaspor.
16. haftada bu kez Güneydoğu Anadoluya Mardin Fosfatspora gidecek maviler.Rakip ligin altıncı sırasında,sıkıntılı maç olur gibi çünkü Mardin Fosfatsporda evinde oynayacağı maçı kazanmak isteyecektir.İlk yarının son maçında Dumluda İskenderun Futbol Kulübünü konuk edecek.Beşinci sırada yer alıyorlar ve yedikleri 17 golle ilk beş sıradaki takımların en çok gol yiyeni durumundalar.Bu maçı da kazanacak güce sahiptir Belediye Kütahyaspor diye düşünüyoruz.
Sonlandırırken yazımızı aklımızdan geçeni de yazamadan geçemeyeceğiz.Kaptan Emrah Dağ sevdiğimiz değer verdiğimiz futbolculardandır.Sanki bu maç onun maçı olacak gibi..Haydi kaptan diyelim…

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.