Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

MAKSAT MUHABBET DALDAN DALA HER KONUDA

Geçenlerde şu sosyal alemin anılar bölümünde dolaşıyorum.Eski bir paylaşımı mı gördüm,kendi kendime gülmekten yerlere yatacağım.Tam Tavşanlı’lı ağzıyla,kendi kendine gülenlere deli derler oynatıyon yalım dedi,eşimiz.İyice güldüm,konu şu:

Zamanın birinde bir gazeteci,oldukça meşhur ve havalı bir futbolcu ile röportaj yapıyor.En son soruyu,genel kültürün nasıldır diye soruyor.Çok iyidir abi genel kültürüm yanıtını alıyor gazeteci ve nasıl yani diye üsteliyor.Futbolcunun yanıtı muhteşem,genel kültürüm çok iyidir,biz sabah akşam kültür-fizik antrenmanı yaparız.

Cumartesi günü erkenci sayılırdık kendimize göre.Torunumuz Deniz Berk’in antrenmanı var.Akıncılarspor tesislerinde,Altınordu futbol okulu ile.Yolumuz ayakkabıcı Feti abinin oradan geçiyor,baktım İsmail Akar orada.Selamlaştık tabi,hayırlı işler Feti abi dedik,sevgili İsmail Akar’a bildiğimiz konuyu tasdik ettirdik.Sezonun ilk antrenmanı dörtte değil mi diye evet yanıtını aldık.Deniz Berk’in antrenmana geç kalacağız diye fırlayıp çıktık.

Deniz Berk’in dayısı Mehmet İşler de gelmiş.Gel dayı diye çağırmış zaten,eee yeğen çağırınca dayının eli mahkum oluyor tabi.Deniz’in ikinci dereceden kuzeni Ayberk’de var o da 2006 yaş grubunda.Açıkcası antrenmanlar iyi güzel tamam ve lakin bizce süre az bunu belirtmeden geçemeyeceğim.Haftada iki gün birer saat antrenmanla eğitim ne kadar olur,bilemiyorum doğrusu.

Ahmet Albay’ın albay medikale uğrayıp biraz zaman öldürdük.Tunçbilek’e vakitli gitmek var aklımızda öyle yaptık.Tesislerde kamelyada yeni teknik direktörümüz,Erdoğan Sarıuşak,yardımcı antrenör Murat Kışkan,kaleci antrenörü Oktay Tosun,kondüsyoner Volkan Aslan ve yöneticilerimizden Ayhan Yıldırım oturuyor.Hem selamlaştık hem tanıştık tabi.İleriden geriden ilk gün muhabbeti işte.Futbolcular gelmeye başladı,arada genel kaptan Hüseyin Yeğen geldi,içeri girmeyiverdin diye takıldı,gülüştük.

İlk gün telaşı var elbette hem Hüseyin Yeğen beyde hem teknik direktörümüz Erdoğan Sarıuşak’ta.Karşılıklı fikir alıp vermeler sağa sola koşuşturmalar.İlk gelenlerin arasında Emre Çölgeçen’le İbrahim Zeytin vardı.Hoş geldin dedik tabi,sonrasında bir ara İbrahim Zeytin’e barıştık değil mi,yeni sezon yeni sayfa diye ben takıldım.Zeytin abi ben zaten kimse ile küsmem yanıtını verdi.Böylece bizim sporseverlerce sende Zeytin takıntısı var diyenlere de yanıt vermiş oluyoruz.Biz İbrahim Zeytin başta olmak üzere hiç bir futbolcumuza ön yargılı olarak yaklaşmama gayreti içerisindeyiz.

Sonrasında Kemal Akbaba geldi,göz aşinalığımız var ve hoşgeldi tabi ki.Hüseyin Güleç ve Cihat Akcan geldiler severiz her ikisini de.Ve Hüseyin Güleç,yönetimce resmen açıklanmadı ama büyük olasılıkla kadromuzda olacak.İsabetli bir karardır diye düşünüyoruz.Düz koşu sırasında da Cihata takıldık,kova diye o duymadı öncede bizim evlat Mustafa yetiştirdi bak babam san kova diyor diye.Güldü Cihat ne desin,bilir o da sevdiğimizden takıldığımızı.

Genel kaptan Hüseyin Yeğen’le epeyce muhabbet ettik.Konunun özü yaş gruplarındaki kontenjan mevzu.Bu sezon bu kontenjan hikayesi bütün BAL takımlarına sıkıntı yaratacak gibi duruyor.Arada önce Suat Ünal geldi Hüseyin Yeğen’in yanına,giydiği tşört de bizi mest etti açıkcası.Geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşamıştı,Kütahyaspor maçında.Bu sezon inşallah güzel işler yapacak takımımızda.Bir ara M.Ali Aydemir geldi konuşma belki özel olacak diye uzaklaşma ihtiyacını hissettik.

Sezonunun ilk açılışı pek rağbet görmedi taraftarlar arasında diyebiliriz.Oldukça genç taraftarlardan Alperen Babir vardı.Bir de evlat peşine gelen bir ana baba.Alperen geldi yanımıza bir ara,hem futbolcuların çoğunu da tanıyor,hemde takımda kalmasını istediği futbolcular var.En sonunda sahanın dışında tel örgülerin orada duran Ayhan beyi gösterdim.Alperen bak dedim yöneticimiz orada,her istediğini sor söyle.Laf aramızda bayağı da bir sıkıştırdı Ayhan beyi.Her neyse antrenman hakkında bir kaç söz edelim derken,gene uzattıkça uzattık gibi.Teknik ekibe,başkan ve yöneticilere ve elbette futbolcularımıza şimdiden başarılar.İnşallah o sene bu sene olur ve istediğimizi alırız.

 

Şimdi sevgili dostlar,değerli sporseverler,biz Kütahya TÜFAD başkanı prof.dr sayın Mehmet Acet’le futbol üzerine keyifli bir röportaj yaptık ve yayınladık.Açıkcası belkide benim yazmaya başladığımdan beri en güzel röportaj oldu diyebilirim.Futbola daha bilinçli bakabilmek için beş dakikanızı ayırıp okuyun derim.

Bir başka konu Moymulsporun BAL’a katılmama mevzusu.Biz Moymulspor kulübü ikinci başkanı Engin Kayacık’tan da konuya açıklık getirmesini istedik.Sağolsun Engin beyde açık yüreklilikle yaşadıkları süreci dile getirdi.Biz deriz ki,artık konu hakkında vıdı vıdı yapmayı bırakalım.Bırakalım ki her kurum kendi çizdiği yolda yürüsün.

Bir de şu gazetecilik mevzusu var da ayrıca yazacağız.Kafamızda toparlamaya çalışıyoruz.Şimdilik şunu söyleyebiliriz,çağımız çok değişti,klasik gazetecilik anlayışı çoktan rafa kalktı.Ama hala yazılı basında olanlar bunu anlamakta zorlanıyorlar.Şimdilik kısaca şunu söyleyebilirim,madem gazetecilik çok çok önemli,neden sosyal medyada sayfalar açıyorsunuz,neden sosyal medya hesapları yetmiyor WEB siteleri oluşturuyorsunuz?Bize gelince,aslında mütevaziyizdir,bilen bilir,öyle gururumuz kibirimiz yoktur.Bizi muhatap alan herkesle muhatap oluruz.Ama şu da bir geçektir ki,özellikle Tavşanlı amatör futbolunda bizim yapabildiğimizi yapan pek yoktur doğrusu.

Oğlumuz Mustafa’ya da teşekkürler fotoğraflar için.O da gelince bizde elimizdeki taka telefonla fotoğraf çekeme derdinden yırtmış olduk.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.