Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

MAKBUL SARI CHP İL BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ.

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya il başkanlığını sürdüren sayın Makbul Sarı,sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile,il başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

24 Haziran Milletvekilliği Genel Seçimleri dolayısıyla İl Başkanı Sayın Zeliha Aksaz Şahbaz’ın adaylık için istifa etmesi üzerine il yönetim kurulu üyelerinin kararıyla İl Başkanlığına seçildim.
Bu dönemde yapılan 24 Haziran Genel Seçimleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri başkanı bulunduğum il yönetimi tarafından yürütülmüş ve 24 Haziran seçimlerinde millet ittifakının da katkısıyla uzun yıllar sonra ilk defa şehrimizden milletvekili çıkarılmıştır.

14 mayıs makbul kasap

Yerel seçimlerde oylarımızı önemli miktarda artırmamıza karşın, il bazında ittifak yapamamamız birçok yerde belediye başkanlığı kazanmamızın önüne geçmiştir.

Oylarımızın artması, il ve ilçe yönetimlerimizin, üyelerimizin fedakar çalışmalarının sonucunda gerçekleşmiştir.
Bütün bunlara rağmen seçim sonrasında Bazı malum kişilerin Trol sosyal medya hesaplarından yapılan bu saldırılar şahsımı ve il yönetimimizi hedef alan yıpratıcı ve partimize zarar veren propagandalar yapılmaya başlanmıştır.
Gelinen bu noktada göreve devam etmemin kendime, aileme ve partime zarar vereceği düşüncesiyle görevimden 13.05.2019 saat 17:00 itibari ile İl Yönetim kurulu toplantısında yol arkadaşlarıma teşekkür ederek istifa ettim.
İl başkanlığından ayrılmakla birlikte, CHP’ nin bir neferi olara çalışmaya devam edeceğim.

14 mayıs makbul kılıcdar

Kütahya Cumhuriyet Halk Partisinin çeşitli kademelerinde Mahalle, İlçe, İl Delegeliği, İl Yönetimlerinde İl Sekreteri, İl Başkanılığı görevlerinde bulundum.Halen Kurultay Delegesiyim. Benim için CHP bir davadır. Bizim partimiz CHP bir dava partisidir. Bizim için makamlar, mevkiler muhakkak olabilir ama hepsinin sonu vardır. Biz makamlardan, koltuklardan birşeyler almak için değil birşeyler vermeye talip olanlarız Mühim olan davamızın uğrunda memleketimize, partimize, partililerimize, yurttaşlarımıza, Özellikle gelecek kuşaklara hizmet edebilmek bizim asli vazifemizdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

14 mayıs makbul ank

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.