Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

LİNYİT FUTBOLCULARI BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Şimdi biz kendimiz de sakinleştik,maçın ve maçtaki olayların,şokundan,öfkesinden,kızgınlığından,her ne haltsa ise çıktık.Kendimize göre sağlıklı bir değerlendirme yapacağımızı düşünüyoruz.Ve her zaman olduğu gibi her satırımızın arkasındayız.Gerçek TAVŞANLI LİNYİTSPORLULARIN VE gerçekten TAVŞANLI sevdalılarının da bize hak vereceğine inanıyoruz.

Maçın meşum dakikasına gelelim.T.Linyerineyitsbildpor 1-0  sayın mağlup oynuyor ve takım özellikle ikinci yarıda deliler gibi saldırıyor.Sağdan atak,soldan atak,uygun durumdayım diyenden şut.Tabi böyle olunca arada önce iki kontratak yedik,kaleci Ölçen soğuk kanlıydı kaçırdılar.İşte o 87. dakika da gene soldan kontra yakaladı rakip.Kaleci Ahmet en akılcı işi yaptı,onsekizi terk etti.Topa rakipten de önce vurdu,sonrasında rakibin tekmesi geldi kalecimize.Tekme ama kasti ama pozisyon icabı ama var o tekme.Sonrasında tekme yiyen kalecimiz Ahmet Ölçen kalktı.Baktı rakip yerde zaman çalıyor,bir anda sinirlendi öfkesine hakim olamadı ve sahadaki karışıklığın başlamasına yol açtı.Ve bizim futbolcularda sinirlerine hakim olamayınca ortalık savaş alanına döndü.

 

8 ekim besler 128 ekim besler

Tamam bende biliyorum kalecimiz Ölçen de hatalıdır.Peki taraftar sahaya girmese ne olacaktı?Hakem olayların yatışmasını bekleyecek futbolcular arasında.Sonrasında hak ettiğini düşündüğü kişilere kırmızı kart gösterip oyunu tamamlayacaktı.Zaten yenik durumdaydın büyük olasılıkla yenik kapayacaktın maçı.Eeee şimdi noldu sen sahaya girdin de?Maçı mı kazandık,üç puanı mı aldık?

 

8 ekim fatih 128 ekim osman

Kardeşim sahaya dalıp rakip futbolculara saldırmanın hiç bir mazereti olamaz.Bu sporseverlik değil,bu T,Linyitspor sevdası değil,bu memleket aşkı hiç değil.Üstelik verdiğiniz zarar kendinize değil.Tavşanlı’nın adına,Tavşanlı Linyitspora ve Tavşanlı’lı gerçek sporseverlere.Çok basit bir soru sorayım,kombine bilet alanların durumu ne olacak şimdi.Hepsi peşin peşin verdi parayı,havaya mı gidecek verdikleri,yoksa cebinizden mi ödeyeceksiniz?Tavşanlı Linyitspora gelecek maddi ceza nasıl karşılanacak,ödeyebilecek gücünüz var mı?

 

8 ekim vili8 ekim ataş

Biz taraftarız,eşşekler gibi takımın peşinde koşuyoruz canımız diyoruz.Sizde sevdamız,canımız diyorsunuz sonra takımın canına kast ediyorsunuz.İnsan sevdiğinin canına kast eder mi,Allah aşkına siz bundan sonra maça falan gelmeyin kardeşim,aman eksik olun.Biz gider adam gibi takımımızı alkışlarız,yense de yenilsede.Yahu biz bu takım amatörün en alt kümesine de düşse gene peşinde oluruz.Biliyorum siz hepiniz o zaman kaybolacaksınız.

Ha  bir de şu konu var,mavileri güldürdünüz ya bize karşı helal olsun hepinize.Tavşanlı Linyitspor düşmanlarına fırsat verdiniz ya,helal olsun size.Hepsi şimdi bıyık altından gülüyorlar.Yandığımız konulardan biri de budur.

Maçtaki futbol için konuşacak kelime yok.Biz o rakiple 90 kez oynasak 100 kez yeneriz.Hiç de abartılı değil bu sözlerim.Biz o kadar Tavşanlı’lıyız ki olayların ne resmini çektik ne videosunu alma derdinde olduk.Memleketimiz insanı yeteri kadar küçük düşmesin istedik.İşte budur Tavşanlı AŞKI,işte budur memleket SEVDASI.

Şimdi biz takımımıza,futbolcularımıza olan inancımızı kaybetmedik.Hepsinin kalan maçlarımızda,onur mücadelesi verip,aslanlar gibi oynayacaklarına bütün içtenliğimizle inanıyoruz.

Moral bozucu maçın ertesi günü hepimizin  tanıdığı isim sayın ALİ BUÇAN takımın teknik direktörlüğüne getirildi.Bütün diğer takımların olduğu gibi,T.Linyitsporun da maddi sorunları olduğundan hareketle,kulübü zorlayacak başka biri yerine,Buçan tercihi isabetli olmuştur diye düşünüyoruz.3,ligde ikende nerdeyse küme düşen takımımızın başına gelmiş ve mücadeleyi sonuna kadar sürdürmüştü.İstatistikleri incelenirse sonunucun olumlu olduğu görülecektir.

Şimdi el ele vermek,manevi olarak bile olsa takımın yanında olmak zamanıdır.Önümüzde 21 maç var kazanılabilecek her maçı kazanamayabileceğizde elbette.Ama rakiplerimizinde bütün maçlarını kazanamayacaklarını not edelim bir yere.

TAVŞANLI LİNYİTSPOR FUTBOLCULARI BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ SADIÇ.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.