Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA’DA CHP RÜZGARI

26.02.2021 Cuma günü CHP genel başkan yardımcısı ve Maraş milletvekili Ali Öztunç,parti meclisi üyesi ve Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu,İzmir milletvekili Sevda Erdan Kılıç,Uşak milletvekili Özkan Yalım ve ilimiz milletvekili Ali Fazıl Kasap,CHP Kütahya il başkanlığında buluştular.
Heyet Kütahya’da ilk olarak valimiz Ali Çelik’i makamında ziyaret etti.

Vali ziyaretinden sonra,Kütahya il başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz,parti yöneticileri ile hep birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet.Daha sonra güncel sorunlara değinen bir basın açıklaması yaptı.
Sonrasında Simav Örencik köyüne geçen heyet burada Eğrigöz dağı yok olmasın etkinliğine katıldı.
Kütahya milletvekili Ali Fazıl Kasap kendisinin de bu yörenin insanı olduğunu belirterek şöyle konuştu:
Bende Emet Küreci doğumluyum. Bu toprakların çocuğuyum. Buraların kıymetini bilmek gerekiyor. Benim köyümde bir dağ köyü. Bor, manyezit, gümüş, kömür madenimiz var. Bu madenleri hep yabancılar çıkarıyor. Burada altın çıkarmak isteyen şirket yüzde 98’i İngiliz olan bir şirket. Buranın kökünü kazımak, kaynaklarını sömürmek hiç doğru değil. Çevre bakanlığı ve enerji bakanlığının bunları göz önünde bulundurmaları gerekiyor. Burası civar bölgelerin su kaynağı. Emet ve Hisarcık’ta zehirli su içiyorlar. Aynı olay yaşanmasın. Eskişehir, Uşak, Muğla milletvekilleri ile Murat Dağı, Seyitömer’in zehirlenmesine karşı çıktık ve hep birlikte kazandık.  Bu çevrenin katledilmesine izin vermeyeceğiz .

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.