Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI ALİM IŞIK BU KONUYA AÇIKLIK GETİRMELİDİR

Kütahya Belediye Meclis Üyesi Ruhsen Kumdalı sosyal medya hesabından,bizce ciddi ve önemli bir açıklamada bulunmuş.Sayın Kumdalı’nın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

𝐁𝐄𝐋𝐄𝐃𝐈̇𝐘𝐄 𝐁𝐀𝐒̧𝐊𝐀𝐍𝐋𝐀𝐑𝐈 𝐍𝐄 𝐘𝐄𝐑 𝐍𝐄 𝐈̇𝐂̧𝐄𝐑?
AKP Saltanatı ile birlikte ballı maaş furyasının başladığı ve Belediye Başkanı olan Zevatın da bundan babalar gibi nema kaptığını artık sağır sultanlar bile görür hale geldi.
Bu fırsatı ganimet sayan zihniyetin ucube bir örneği de maalesef Kütahya’ da ve kötü bir gelenek olarak yaşamaya devam ediyor.
Malum ÇİNİGAZ, nedendir bilinmez ama Kütahya Belediyesine bir % 10 hisse bağışlamış. Tabi ki bu bağış, kaz gelen yerden tavuk esirgenmez hesabı gibidir, ondan da bir şüphemiz yok.
Ancak ne var ki; malum bu gazcı şirket, her ay bu payın 31 bin liralık bir tutarını Belediye Başkanlarının hesabına maaş olarak yatırmayı mutat hale getirmiş. Kütahya Halkı da Sn Alim IŞIK seçilince bu maaşı elinin tersi ile iter ve bunu Belediye kasasına koydurur diye düşünmüşler ama şu ana kadar bu düşünceleri gerçeğe dönüşmemiş.
𝐁𝐮𝐧𝐮 𝐛𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧 𝐫𝐢𝐜𝐚 𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐝𝐞𝐧𝐞 𝐛𝐢𝐫 𝐝𝐮𝐫𝐮𝐦 𝐨𝐫𝐭𝐚𝐲𝐚 𝐜̧ı𝐤𝐭ı𝐠̆ı 𝐢𝐜̧𝐢𝐧 𝐛𝐞𝐧 𝐝𝐞 𝐄𝐋𝐂̧𝐈̇ 𝐬ı𝐟𝐚𝐭ı 𝐢𝐥𝐞 𝐒𝐧 𝐀𝐥𝐢𝐦 𝐈𝐒̧𝐈𝐊’ 𝐚 𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐲𝐢𝐦 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐦.
Sağlıcakla kalın der Saygılar sunarım.
İnş. Müh. Ruhsen KUMDALI
Bld. Meclis Üyesi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.