Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

KSBÜ AKTİF TANITIM YAPIYOR

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ), YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, tanıtım çalışmaları ve danışmanlık hizmetine yine geçen sene olduğu gibi aktif bir şekilde devam ediyor. Tanıtımlar, çekilen videolar başta olmak üzere çeşitli şekillerle, tercih süreci öncesi öğrencilerin hizmetine sunuluyor.
YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, KSBÜ’de tercih öncesi tanıtım çalışmaları aktif bir şekilde devam ediyor.
TANITIM STANTLARI KURULDU
Tanıtım çalışmaları kapsamında, KSBÜ fakülte ve meslek yüksekokullarını görmek için gelen öğrencilerin kolaylıkla ulaşabilecekleri stantlar oluşturuldu. Stantlarda bulunan görevli personeller gelen öğrencilere ve ailelerine üniversitemiz hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin her türlü sorularına ilişkin gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeleri yapıyor.
GÖRÜNTÜLÜ DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLİYOR
Kurulan stantların yanında, tercih öncesi dönemde üniversitemize gelme imkanı bulamayan aday öğrenciler için de kolaylık sağlanıyor. Bu kapsamda üniversitemiz aday öğrenci sayfası aday.ksbu.edu.tr üzerinden görüntülü danışmanlık hizmeti ile KSBÜ hakkında merak ettiklerini sorabiliyorlar.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.