Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

KAYMAKAMLIKÇA PANDEMİDE EĞİTİM TOPLANTISI

2020-2021 eğitim öğretim yılı, 21 Eylül 2020 tarihi itibariyle tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında öncelikli olarak okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitim metodu ile başlamış olup yeni eğitim öğretim döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin arttırılması önem arz etmektedir.
Bu sebeple Sayın Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ başkanlığında, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, İlçe Jandarma Komutanlığından Teğmen Akın GÖKER, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YÜCESOY, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yaşar ÇAKMAKCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim KARABOĞA, İlçe Yazı İşleri Müdürü Salih BÜLBÜL, İlçe Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Havva GÜMÜŞ ve Tavşanlı Filiz Koop. Başkanı Mehmet KÜÇÜK’ ün katılımlarıyla Kaymakamlık kurallarına uygunluk başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu’ nun önerileri / kararları doğrultusunda hareket edilmesinin yanı sıra Emniyet / Asayiş muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesine / alınacak ilave tedbirlerin planlanması ve rehberlik anlayışı ile etkin denetimlerin yapılarak alınan / planlanan tedbirlere uyulmasını sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirildi. Toplantı Salonunda yapılan toplantıda 2020-2021 eğitim-öğretim yılında koronavirüs salgınına karşı içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat sürecinin temel prensipleri olan temizlik, maske kullanımı ve mesafe kurallarına uygunluk başta olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulu’ nun önerileri / kararları doğrultusunda hareket edilmesinin yanı sıra Emniyet / Asayiş muhafazası ve trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesine / alınacak ilave tedbirlerin planlanması ve rehberlik anlayışı ile etkin denetimlerin yapılarak alınan / planlanan tedbirlere uyulmasını sağlamak amacıyla toplantı gerçekleştirildi.
Bu kapsamda ;
1 – Salgınla Mücadele amaçlı alınacak tedbirler,
2 – Trafik Güvenliğine yönelik tedbirler,
3 – Genel Emniyet ve Asayişe ilişkin tedbirler …. görüşüldü..
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.