Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

KARAKOVADA KIŞ GÜNÜ KEYİFLİYDİK

Hemen başlarken öncelikle ilçe spor müdürlüğümüz görevlilerini tebrik ederek  Pazar günü hikayemize dalmak istiyoruz.Başta Yücel Tosun hocam,Mustafa Can,R.Tamer Kıran ve oğlu Ozan Can’ı kutlayalım.Karakova tesislerini kış şartlarına teslim etmemişler ve maçların oynanabilmesi için saha zeminini ellerinden geldiği kadar müsabakalara hazır etmişler.Ve tabi özellikle ilk maç olan 3 Eylülspor-Güzelyurtspor maçının hakemlerine de tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.Bu zeminde maç oynanmaz demedikleri için.Zaten başlangıçta biraz karlı olan zemin,diğer maçlarda oynandıkça tam anlamıyla pırıl pırıl oldu.

Hadi maçlardan önce kendi hikayemizi yazalım en iyisi.Tesislere girdiğimizde önce Yücel Tosun,R.Tamer Kıran ve Mustafa Can’la lafladık.Gelmeyeceksin sandım sanki dedi R.Tamer Kıran,Kambersiz düğün olur mu dedik.Sonrasında saha komiserlerimizden Tevfik beyle tabim futbol konuştuk.Hakem gözlemcisi Mustafa Uzun beyi epeydir görmüyorduk.İlk maçta görevliydi,üstelik bu aralar amcasının hastalığı ile de yeterince ilgileniyor.Geçmiş olsun dileklerimizi ilettik elbette bir kez daha.

Maçlar devam ederken sanırım üçüncü maç,Mustafa Can tam da skorbordun altında duruyor,hayırdır dedim.Valla skorbord ayarlarında sanki sıkıntı var gibi onu takip ediyorum dedi.Dediğim gibi gerçekten bizim bütün görevli arkadaşlarımız işlerine ciddiyetle yaklaşıyorlar bu yüzden hepsi tebriği hak ediyorlar.

Tribünlerin oraya doğru yollandık bir ara.Yalçın Sirke orada gene sobayı da kurmuş,geleni gideni aç da bırakmıyor çaysız da bırakmıyor.Aslında pek farkına varılmasa da bizce oralarda güzel iş yapıyor Yalçın Sirke.Sonra aynı düşünceleri paylaştığımız Hüseyin Topuz zaten o da genelde oralardadır.Gerçi Moymulspor yöneticiliğinden ayrıldı ama futbol böyle bir şey bulaşan kopamıyor kolay kolay.

 

Sonra Sırrı Şad ve Galip Savaş bitti yanımızda.Sırrı hoca ada stadına gider de,karakovaya pek gelmezdi.Galip Savaş zaten futbolla pek ilgilenmez de Sırrı arkadaşıma takılıp gelmiş.İkbal Demiralp takıldı gözümüze,severim kendisini.Mahallemin çocuğu üstelik,babasını emmisini yakından tanırız.Babası demişken ilçe spor müdürü Mehmet Demiralp’ın oğlu olduğunu da ekleyelim.Futbol hayatı erken bitenlerden İkbal.Neyse Pazar günümüze maçlarla birlikte karışık kuruşuk devam edelim.

İlk maç 3 Eylülspor ile Güzelyurtspor arasında.Aslında iyi maç oldu centilmence maç oldu.Güzelyurtsporlu Rafet erken gördü kırmızı kartı ve gıkını çıkarmadan çıktı sahadan.Böyle olmalı zaten ne hakemleri ne arkadaşlarını yormamalı hiç bir futbolcu.3 Eylülsporlu Mustafa ve Güzelyurtsporlu Tunahan’a hadi bakalım ikinize de başarılar dedik.Oktay hoca gözüme hiç çarpmadı nedense,Mustafa Aktepe’ye maç sonu tebrikler demeyi ihmal etmedik.Her iki takımı ve maçın hakemlerini kutluyorken Güzelyurtspor zoru başardı diye düşünüyoruz.Uzun süre bir kişi eksik oynamalarına rağmen ikinci yarı buldukları gollerle 3-0 kazandılar.

İkinci maç Yaylacıkspor ile Dereboyu Yağmurluspor arasında.Gene güzel ve centilmence geçen maç oldu.Maç sonu her iki taraf futbolcuları sarmaş dolaş.Hoşumuza gidiyor doğrusu bu tür görüntüler.Dereboyu Yağmurluspor kulüp başkanı Muharrem Tetik ve Yaylacıkspor kulübü başkanı mı desem teknik direktörümü Hüseyin Sarıca beraber kolkola çıkıyorlar sahadan. Yaylacıkspor kaptanı Engin Akdağ,çek abi çek belki de son fotoğraf olur dedi arada.Yaylacıksporlu Ömer Teke ve Sinan Akdağ’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.Biz ara sıra kova kaleci diye takılırız İbrahim Özkan’a penaltı kurtardı,demeyeceğim bundan sonra.Hadi penaltıyı da sonradan sakatlanan Sinan Akdağ kaçırdı diyelim.Hasan Korkmaz’da gollere devam ediyor takımının iki golünü attı.Diğer golü atan Ahmet Arı’da,Ahmet sen yedek kalmamalısın derim.Evet her iki takımı ve hakemleri kutlayalım.

Son maç Derbentspor ile Kuruçayspor arasında.İlk gelen takım Derbentspor oldu.Serkan Türker,Orhun Kepenek ve Yunus Boyrat’la lafladık öncesinde.Kaliteli futbolcu ve kaliteli adamlardır bizim gözümüzde.Sonrasında Derbentspor yöneticisi Engin Altıntaş ve Ahmet Bal ile gene futbol mevzu.Ah Bal hocam ah gene dışardasın diye takıldık.Bir aylık cezası bitmedi daha.Arada son maçın hakem gözlemcisi Hasan Kısa ile lafladık.Onu da görmüyorduk uzun süredir.

Sonrasında Kuruçayspor teknik sorumlusu Hüseyin Şentürk’e başarılar hocam dedik.Sakin bir adamdır benim gördüğüm kadarı ile Şentürk hoca,epeydir tanırım,hiç bir kavganın gürültünün içinde görmedim.Bir ara Kuruçayspordan İsmail Asa,Mücahit Özkan ve İbrahim Çetinkaya ve kaptan Orhan Şenyıldız ile Derbentspordan Serkan Türker,Orhun Kepenek ve Yunus Boyrat hep bir araya geldiler maç öncesi.sohbetleri keyifliydi.Serkan Türker abi maç gerilirde birbirimize girersek seyret festivali dedi.Yok sizler yapmazsınız öyle şeyler dedik tabi.

Neyse güzel maç oldu aslında ikinci yarı bir ara Serkan’ın dediği gibi ortalık gerilir gibi oldu da herkes çabuk yetişti.Maçın hakemleri de önceki maçlardaki gibi bizce iyiydiler.Her iki takımı hakemleri kutluyoruz.Bütün takımlarımıza sonra ki maçlarında başarılar diliyoruz.

Velhasılı kelam,uzattığımızın farkındayız da Pazar günü görüntüler güzel olunca bizde abarrtk gibi yazmayı biraz.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.