Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

KAPTANLAR TAKIMLARINA VE KENDİLERİNE GÜVENİYOR

Süper amatör lige çıkma mücadelesinde Tavşanlı’yı temsiledecek olan Beyköyspor ve Tunçbilek Belediyespor kaptanlarının düşüncelerini sporseverlere aktarıyoruz.Hem Beyköyspor kaptanı Ahmet Büber’e hem Tunçbilek Belediyespor kaptanı Erdoğan Öztürk’e şu soruyu sorduk:

Kaptan son haftaya girdik bile.Nasıl geçti hazırlıklar hazırlık maçlarında nasıldınız?Takım olarak hazır mısınız ilk maç deplasmanda fikstür nasıl sizce?İşte bu ben bir solukta sordum sizde bir solukta cevaplarsanız sevinirim.

AHMET BÜBER BEYKÖYSPOR KAPTANI:Lig bitince play-off lara uzun zaman olduğu için ara vermek zorunda kaldık bu bizi etkiledi ama yaklaşık 1 aydır antrenman yapıyoruz şuan takım olarak hazırız takım olarak arkadaşlığımız birlik beraberliğimiz çok iyi.Hafta sonu oynayacağımız maçı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Hazırlık maçları eksikleri görmemiz yeni gelen arkadaşların takıma uyumu ve tekrar form tutmamız için bize çok faydalı oldu. Fikstüre gelince herkes her takımla oynayacak ama fikstür biraz zor görünüyor bizim için. Ama takım arkadaşlarıma güvencim tam geçen sene yarım kalan işi bu sene tamamlayıp süper amatöre çıkacağız inşallah.

ERDOĞAN ÖZTÜRK TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR KAPTANI:Ali abim biz normal lig maçları tamamladık bir hafta izin kullanıp sonra çalışmalarımıza hemen başladık. Yani fazla ara vermedik abi yaklaşık 4 hazırlık maçı yaptık. Maçlarda gayet iyi performans sergilediğimizi düşünüyorum.

Seninde dediğin gibi abi son haftaya girdik artık biz takım olarak hazırız adil bir yönetim olursa ben takımıma güveniyorum abi, inşallah da hedefimiz olan SAL ligine çıkarız. Fikstür bizim açımızda iyi abi inşallah hak eden çıkar sal ligine. Son diyeceğim abi tüm takımlara başarılar dilerim. Düşüncelerimizi sporseverlerle paylaşma fırsatı veriyorsunuz bunun içinde teşekkür ederim abi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.