Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Sağlık

KALEMLİDE SEKİZ GÜN TEŞEKKÜRLER GÜRFİDAN VE SAĞLIK EMEKÇİLERİ

Bilinen olayı hatırlatarak başlayalım.29 Aralık 2020 de büyük oğlumuz Nihat görünürde küçük etkisi büyük olan bir trafik kazası geçirdi.Sağ diz arka taraftan iki kırık ve ayak bileğinde sinir sıkışması.Tedavi süresinde her şey iyi gidiyor derken 29 ocak 2020 de ayakta ödem oluşması tespit edildi.Doktorumuz sayın Erol Gürfidan süreci yakından takip edebilmek adına tekrar hastahanede tedavi altında olmasının daha iyi olacağını söyleyince aynı gün bir kez daha hastahaneye yattı evlat ve bende başında refakatçı tabi.
Hastahanede kaldığımız süre içerisinde,röntgen tomografi ve MR çekimleri.İlk gün sağ ayak yarım alçı.Sonrasında Perşembe günü tam alçı ve Cuma günü taburcu.15 gün sonra kontrol var ve ayak sanırım en az üç hafta daha alçıda kalacak.Bizim vaziyet bu merkezde.

Hastahane de sağlık görevlisi olarak çalışan ve futbol dolayısı ile yakından tanıdığımız arkadaşlarımızı görmekte güzeldi.Onların bizle ilgilenip hatırımızı sorup gönlümüzü almaları da.Amatör futbolumuzda teknik adamlık yapan,Muhittin Başaran ve Emrah Tülek.Ve deneyimli futbolculardan İsmail Asa.Muhittin hoca ile ayak üstüde olsa pandeminin futbolumuza etkilerini konuştuk.
Ve ortapedi servisindeki günlerimiz.Teşekkür için en başa sayın Erol Gürfidan’ı koyuyoruz..Oğlumuz Nihat’la ciddi anlamda ve sabırla ve ihtimamla ilgilendi.Birazda can acısıyla oğlumuzun şikayetlerini sakin sabırlı ve hoşgörü ile dinleyerek tedavisini sürdürdü.Bütün içtenliğimi,zle kendimiz ve oğlumuz adına teşekkür ediyoruz sayın Erol Gürfidan’a.

Tabi ortapedi kliniğinde alçılarımızı sabırla yapan Mustafa beye de teşekkür ediyoruz.Tomografi bölümünde tanıdığımız Ahmet ve İsmet beylerede teşekkür ediyoruz.Ve elbette servisdeki kat görevlilerinin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.Sekiz gün boyunca nöbetleşe bir çok görevli ile muhatap olduk.Açıkcası zaman zaman biz aksileştik onlar sakin davranmaya özen gösterdiler.İşleri elbette kolay değil hele de şu pandemi ortamında.Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Bir de yemek olayı var,gerçekten hastalara güzel yemekler yediriyorlar.Ama en sıkıntılı olduğumuz kesim oldu.Bir kere bütün yemek saatleri bizim alışık olduğumuz düzenden farklı.Örneğin saat 17.30-18.00 arası akşam yemeği erken bizim için.Keza sabah kahvaltı sabah saat 7.00 a yakın.Bir de servise girişte bağırmıyorlar mı,buyur buradan yak.Gece zaten ağrı sancı hastanda sen de başında,uyuman neredeyse 4.00 ı buluyor.Tam dalıyorsun uyuyacaksın,davudi bir ses bağırıyor kahvaltı,kahvaltı.
Küçük oğlumuz< Mustafa’da 7 ocakta kalça protez operasyonu geçirmişti.O dört günde çıkmıştı hastahaneden şu anda evde büyük zamanı istirahatla geçiyor.Ama maşallahı var her geçen gün iyiye gidiyor doğrusu.Abisi Nihat kazayı geçirdiği gün elinde bastonla peşinde koşan ilk kişşi olmuştu.Cuma günü hastahaneden çıktığımızda da baktım soluğu abisinin yanında almıştı.Bu vesile ile onunda ameliyatını gerçekleştiren dr.Günhan Dilber’ede tüm içtenliğimizle teşekkür ediyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.