Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

İNÖNÜ VE ŞENMEMİŞ VE AKCAN VE ŞAHİN

Tavşanlı Linyitsporlu üç futbolcu Bülent İnönü ve Orhan Şenmemiş ve Cihat Akcan,Ziraat Türkiye kupası ikinci turdaki rakibimiz Somasporla yapacağımız maç için düşüncelerini açıkladı:

BÜLENT İNÖNÜ:Öncelikle Isparta 32 maçında bizi yalnız bırakmayan Tavşanlı halkına ve taraftarına teşekkür ederiz. İkinci turda Somasporla eşleştik ve yine Tavşanlı ada stadında oynayacağız. Bu maçta da taraftarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Bu maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Tavşanlı halkına bu galibiyeti armağan edeceğiz.

ORHAN ŞENMEMİŞ:İlk turda Isparta 32spor engelini son dakika da attığımız golle geçmiş ve çok sevinmiştik. Şimdi rakibimiz lige çok iyi başlayan Somaspor. Hafta boyunca Somaspor maçına takımca çok iyi hazırlandık. Taraftarlarımızında desteği ile elimizden geleni yapıp turu geçmek istiyoruz.

CİHAT AKCAN:Öncelikle selamlar ali amca. Maçı değerlendirecek olursam eğer iyi hazırlandık iyi çalıştık hem mental hem fiziki açıdan iyi durumdayız. İçeride ve taraftarımızın önünde oynamamızın avantajı var. ALLAH’ın izniyle şans da bizim yanımızda olursa eğer yüzümüzün güleceğini düşünüyorum.

İSMAİL ŞAHİN:Öncelikle takım olarak ilk maç olduğu gibi bu maça da çok iyi hazırlandık elimizden gelenin fazlasını yaparak bu maçı da kazanıp lige yüksek moralle girmek istiyoruz. Taraftarımızın da desteğiyle bu semti layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapacağız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.