Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İKİNCİ ETAP İLK GÜN AKLIMIZDA KALANLAR

Tavşanlı Linyitspor kurban bayramının üçüncü gününde Tunçbilek tesislerinde toplandı.Biz ilk güne gitmeyi kafaya koymuştuk,oğlumuz Mustafa’ya gidelim dedik,önce tamam dedi de sonra,baba misafirim geldi bana hiç güvenme gelemem deyince iş bşa düştü tabi.Endüstri Meslek Lisesinin önüne yollandık,bayram günü artık Tunçbilek minibüsleri nasıl çalışıyor onu da tam bilemiyoruz.

Durdu bir taksi,Tunçbile’ğe mi Ali Mermer amca diyor.Emre Akdağ bizim,arkada Cihat Akcan,aracıda Emre’nin babası Engin Akdağ kullanıyor.Hem bayramlaştık hem iyi oldu dedik tabi.Yolda aktarma yaptık,aslında gençler Hüseyin Güleç’ile sözleşmişler,o biraz arkadan geldi.Biz geçtik Hüseyin Güleç’in araca Engin Akdağ geri döndü Tavşanlı’ya.Sanırsın Ankara’ya hızlı trenle gideceğiz de,Eskişehir’de aktarma yapıyoruz.Neyse iyi oldu tabi kısa mesafede futbol ve T.Linyit konuştuk tabi.Hani biz bütün futbolcularımız arasında ayrım yapmıyoruz,hepsi T.Linyitsporun başarısı için ter döküyorlar.Ama Tavşanlı’lı olanlara bizim çocuklar demek de ağız alışkanlığımız olmuş.Muhabbetimizde var tabi,sezon sonu şampiyon olamazsak bozuşuruz ha derken,Tunçbilek tesislerine girmiştik bile.

Tesislerin önünde tknik heyetimiz çoktan gelmiş kamelya da sohbet etmekteler.Teknik direktör Erdoğan Sarıuşak,yardımcı antrenör Murat Kışkan,kaleci antrenörü Oktay Tosun ve kondisyoner Volkan Aslan.Bir de il kez gördüğümüz Soner Aydın.Fizyoterapist miş Soner Aydın,belki de ilerleyen günlerde takım içerisinde görev alacak.

Neyse bayramlaştık tabi önce ve bizim gençlerde bayramlaştılar tabi.Sonra hocam konu özelse baş başa bırakalım dedik elbette.Sağ olsun hoca yok yok abi sohbet ediyoruz hiç sakıncası yok deyince Erdoğan hoca ile Soner Aydın’ın konuşmaları dinlemekle yetindik.

Arada futbolcu arkadaşlar gelmeye başladı tabi,gelenler teknik ekiple bayram kutlamasını yaptılar tabi.Arada bizle de bayramlaşmayı ihmal etmediler tabi.Kaptan Kemal Akbaba,İbrahim Zeytin,Bülent İnönü,Sinan Bozkır ilk gelenlerdi diye aklımda kalmış.Arada ben genel kaptanın oraya uğrayayım dedim.Başkan Akın Şirin Hüseyin Yeğen ve malzemecimiz Rıdvan malzeme sayımı ile meşgul,oda da dolu bayağı,aman dedim bana gelmez bu kadar sıkıntı.

Zaman ilerledi elbette,hocalarda hazırlıklarını yapacaklar.Yalova’dan konuklar var.Genç bir futbolcu Yahya Emre Demirok,babası ve babasının arkadaşı.Yahya Tavşanlı Meslek Yüksek Okulunu kazanmış,eğitimini Tavşanlı’da sürdürecek.Futbolcu bir taraftan T.Linyitsporda oynayabilirmiyim diye düşünüyor.Erdoğan hoca onu da götürecek Afyon kampına,Allah gönlüne göre versin diyelim.

İşte kamelya bize kalınca hem Yalova’lı konuklara ve Soner Aydın’a kaldı.Soner beye memleket neresi diye sorduk.Tavşanlı’lıyım yanıtını alınca da,olmazsa olmaz sorumuzu sorduk,kimledensin bakem?Ha bu arada bazan eleştirilsek de arada konuştuğumuz gibi yazmak hoşumuza gidiyor doğrusu.Göbel’liymiş Soner bey,son olarak da Galatasaray alt yapısında görev yapmış.

Antrenman başlamadan önce kaptan Kemal Akbaba arkadaşları ile kısa bir konuşma yaptı benim gördüğüm.Sonra teknik heyet geldi  ve başkan Akın Şirin,Hüseyin Yeğen ve Ayhan Yıldırım hep birlikte bayram kutlamasını geçekleştirdiler önce.Antrenman dedik de koş babam koş,dört döndüler sahanın etrafında.Bütün hazırlıklar bitince hepsi birer rambo olacak bu gidişle.Toplam olarak 26 arkadaşımız vardı antrenmana kayılan.Sanırım Afyon kampında bu sayı biraz daha artacak.Sonrasında sayın Erdoğan Sarıuşak son kararını verip kadroyu şekillendirecek.

Antrenman futbolcular açısından keyifli ve neşeli geçti görebildiğimiz.Arada biz İsmail Akar ile Ahmetali Karaşahin’lede laflamaktan geri kalmadık.Elimizdeki taka telefonla da futbolcularımızdan yakalayabildiklerimizin yakından resmini almaya çalıştık.

Antrenman nihayetinde başkan Akın Şirin,yönetici Ayhan Yıldırım,genç futbolculardan Mustafa Şengün’ün babası Sebahattin Şengün ve Yalova’lı konuklarla epeyce muhabbet oldu.Sadece futbolla da sınırlı kalmadı muhabbet.Akın bey’in en hassas olduğu konu mali konular.Başarıyı yakalayabilmek için en önemli şart mali disiplinin olması diye düşünüyor.Ve mali disiplin sağlandıktan sonra başarının gelmesi kaçınılmazdır diye düşünüyor.

Geçtiğimiz sezon sportif anlamda istenilen başarı sağlanamamış olsa bile bu sezon hedefimize ulaşabileceğiz diye düşünüyor Akın başkan.Hatta ilaveten geçtiğimiz sezonu futboldan maddi anlamda gelir de elde ettiğimizi belirtiyor.Söylediği bizce önemli konulardan biri,kimselere elden para ödeme yapılmadığı.Her ödememizi bankadan iban nosu kullanarak yapıyoruz,hesaplarımız da şeffaf ve herkese açıktır diyor başkan.Geçen yıldan beri de muhasebeci Ahmet Taşdelen’e kalem kalem hesap listesi bırakıldığını ve dileyen herkesin görebileceğini belirtiyor.

Dönüşte de Ayhan bey hadi beraber gideriz deyince makbule geçti doğrusu.Açıkcası biz sıkıştırdık biraz da iyi oldu bizim için.Sebahattin Şengün direksiyonda,başkan Akın Şirin,Ayhan Yıldırım,gençler Mustafa Şengün ve Umut Sabri Kiraz dönük Tavşanlı’ya.Sayın başkan bekle abi az daha bir çilek transfer var dedi de,ismini alamadık bir türlü.Ve son olarak da kadroyu 24 kişi ile sınırlandıracaklarını ilave etti başkan Şirin.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.