Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

İBRAHİM DUYUM TUNÇBİLEK BELEDİYESPOR TEKNİK SORUMLUSU

ALİ MERMER:İbrahim hocam merhaba,play of maçları devam ediyor.şu anda Tunçbilek belediyespor grup lideri önce son Çardaklıspor maçını değerlendirseniz.

İBRAHİM DUYUM:Öncelikle Çavdarhisar spor maçı için üzgünüz. İlk yarıyı 1.0 önde kapattık. Ancak 2.yarı skoru hem koruyamadık hemde 2.golü bulamadık.ama play oflarda 1 puanın en az 3 puan kadar değeri oluyor.

ALİ MERMER:)Peki birisi bay olmak üzere iki maçınız kaldı.Nedir Tunçbilek Belediyesporun şansı?Tunçbilek Belediyespor süper amatörde olacak mı önümüzdeki sezon?

İBRAHİM DUYUM:önümüzde oynanacak tek Muratlı maçımız kaldı.bu maçı kazandığımızda süper amatöre çıkmamız garantilenecek.takımıma sonuna kadar güvenim tam. İnşallah süper amatöre çıktığımızda kalıcı olmak istiyoruz.ama kulüp başkanımız Mustafa Soyarslan ve yönetici arkadaşlarımızın hedefleri uzun vadede daha başka.

ALİ MERMER:Duyum hocam Domaniç Muratlıspor ile oynayacağınız maç Tavşanlı’da olacaktı bildiğim.Ancak kulağıma gelenler maç yerinin değiştiği yönünde.Maçta yer değişikliği var mı,varsa sebebi nedir bu değişiklik takımınızı olumsuz etkiler mi?

İBRAHİM DUYUM:Bu hafta maçımız iki kulübün anlaşarak verdiği dilekçelerle Tavşanlı olarak açıklandı ama bugün sebebi nedir bilemem tekrar fikstür değişerek Hisarcık sahasına alındı.ama bu bizim için hiç bir zaman olumsuz bir durum değil.

ALİ MERMER:Duyum hocam çok teşekkürler ve başarılar.İlave etmek istediklerinizi dinlerim tabi.

İBRAHİM DUYUM:Son olarak kulüp başkanımız Mustafa Soyarslan ve yönetici arkadaşlarımıza,belediye başkanımız Mustafa Düzgün’e,tüm futbolcu arkadaşlarıma ve bizi yağmur çamur demeden destekleyen tüm taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler.Ayrıca bu güzel sohbet için teşekkür ederim Ali abim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.