Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

HİSARCIK CHP İLÇE BAŞKANINDAN BOR AÇIKLAMASI

Bor madeni;
Stratejik bir maden, cep telofonundan uzay araçlarının yapımına kadar kullanılırken şimdilerde çamaşır ve bulaşık deterjanı olarak bile kullanılan en önemli ihracat ürünümüz…
Ülkemize milyon dolarlar kazandıran bu ürünün çıkartılmasında ve işlenmesinde emek veren ter döken İŞÇİ arkadaşlarımızı hiç düşündünüz mü?
Taşeron firmalarda emeklerinin karşılığını alamayan, iktidar partisi AKP’nin 2017 teşerona kadro yalanıyla umutlanan fakat umutları kursağında kalan, ülkeye milyonlarca lira kazandıran fakat ailesi bir KURU EMEĞE layık görülen TAŞERON İŞÇİ arkadaşları hiç düşündünüz mü?
Düşünmedik, anlamadık, feryatlarını çığlıklarını duymadık ve vakit geldi!
Sahte diplomalar ile makam sahibi olup 4 maaş alanların yanında değil! emekçinin yanında saf tutarak…!
Eti maden taşoronları için adalet arıyoruz! Ve diyoruz ki vakit söylem vakti değil! EYLEM vaktidir! diyerek eti maden TAŞERON işcilerinin kadro hakkı verilmesi için emet adliyesi önünde adalet nöbeti başlatıyoruz. Tüm taşeron arkadaşları çarşamba günü emet adliyesi önünde nöbete davet ediyoruz.
Hisarcık CHP ilçe başkanı Recep ÖNLÜ
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.