Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAZIRLIK MAÇI VE HAFTA İÇİNDEN AKLIMIZDA KALANLAR

Gecenin ilerlemiş bir vaktindeyiz,bir kaç gündür yazmak istediğimiz hazırlık maçımızdan aklımızda kalanları yazalım en iyisi dedik.Vakit geç ama keyfimiz yerinde.Akşam saatlerinde ALTERNATİF radyoda dinlediğimizn bir şarkıyı mırıldanıyoruz.Ve itiraf ediyorum ilk kez dinledim bu şarkıyı,aslında pek bizim müzik zevkimizle bağdaşmıyor.Soran sorana,bak seni bana.Konuşmama hakkımı kullaniyorum.Son bi kıyak bu da benden sana.Kocaman kocaman öpüyorum.
Neyse geçtiğimiz Salı günü evdeyiz,torunlar var,oğlumuz Mustafa’nın çocukları.Keyifli ve neşeliyiz yani,bu arada herkesin de torununu Allah bağışlasın.Torun başka oluyor,aslında torunlarla olunca başka konularla pek ilgilenmem.Lakin Bolvadin ile yapılan hazırlık maçından sonra,Tavşanlı Linyitsporla hiç ilgilenmemiş ve kimseyi aramamıştım.Ve aslında Salı günü şöyle bir Tunçbilek’e giderim diyordum.Deniz Berk ve Liva olunca vaz geçtik tabi.Dur bi sayın Sertaç Gezer’i arayayım nasıl gidiyor çalışmalar sorayım dedim.İşte hocam nasıl gidiyor,gelecektim ama torunlar var falan diye girdim söze.Adaya mı gelecektin abi yanıtını aldım.Hayırdır hocam antrenman ada stadında mı dedik.Yok abi Ankara TKİ ile hazırlık maçımız var yanıtı geldi Sertaç hocadan.

Peki sağ ol hocam dedik de,kafamızı kurcalayan konu şuydu.Bir yönetici arkadaşımız,abi sen canını sıkma ben hazırlık maçları olunca seni bilgilendiririm demişti.Ondan konu ile ilgili ses çıkmamasına şaşırmıştık.Neyse Tavşanlı Linyitsporun hazırlık da olsa maçı olunca kurtlandık biz tabi.Torunları ekip ada yoluna düştük.Arada Liva’nın Ali nereye gidiyorsun,kızıyom sana sözlerini geçiştirdik.
Demiryolu geçidini geçtik,karpuz sergisi var sağ tarafımızda.Çocukluk arkadaşımız Ali Tüfekçibaşı,kendi şivemizle napyon len burlarda dedik.Maç varmış stadda bir saattir oturuyorum kapının önünde,içeri almıyorlar dedi.Neyse stadın İlçe Gençlik Merkezi ve Spor Müdürlüğü kapısından içeri girdik.Şükür dedik kendi kendimize,hazırlık da olsa gene bir maç izleyebileceğiz canlı canlı.

Hemen o kale arkası tribünlerinin önünde TKİ Ankarasporlu futbolcular ısınıyorlar.Yedek kulübesinde iki kişi oturuyor.Selam verip hoş geldiniz dedik ve tanımak istedik.Birisi teknik sorumlu Mehmet Çakır diğeri de bir yönetici arkadaş.Ayak üstü kısaca konuşup,kolay gelsin başarılar diyerek yürüdük.
Giriş kapısının hemen bu tarafında,Kütahya ASKF başkan yardımcısı ve Başköyspor kulüp başkanı Celalettin Altay bey,görevli narkadaşlarımızdan Avni Uyar’la sohbet ediyor.Hem kulak misafiri olduk hemde biz de daldık sohbete.Celalettin beye,sayın başkan bu 1. amatör ile 2. amatör neden birleştirildi diye damdan düşer gibi sorduk.Yanıtı kısa ve net oldu başkanın.Pandemi mevzusu var,budur sebeb.

Avni Uyar,abi epeydir görüşemiyoruz deyince sırıttık,daha geçen hafta görüştük ya Avni dedik.Ondan öncesini kast ediyorum deyince,bizde pandemi pandemi dedik.Dursun Sorgun iki kişi ile sohbet ediyordu,pek fazla ilgilenmedik açıkcası.Sonra baktım soyunma odalarının girişinde,masör sevgili İsmail Akar.Hakem formasını giymiş,selamlaştık karşıdan,ne iş dedim.İş başa düştü abi,maçı yöneteceğim dedi.Açıkcası iyi de maç yönetti İsmail Akar.Maşallahı variTavşanlı Linyitsporda her yere yetişiyor doğrusu.

Maç başlayacak taraftar olmayan tribüne çıktık.Genellikle her zaman oturduğumuz yere geçtik gene.Biraz ilerimizde de Dursun Sorgun’un babası Sadık Sorgun ve Dursun’un kuzeni var.Maçı izlerken bir ara şifo İsmail geldi,her nedense çok kalmadı maçta,biraz buruk gibi takıma sanki.Bir ara saha içinde Bülent İnönü’ye laf attı şifo,karşılıklı el salladılar.Devre arasında indikj saha içine,bizim sevgili İlhan Yılmaz namı diğer kör İlhan.Tavşanlı Linyitsporun efsane isimlerinden,çocukluğumuz da beraber geçmiştir ve bundan hep gurur yaparım kendi kendime.TKİ Ankarasporun 9 numarası Barlas ile muhabbet ediyorlar.Bizde kulak verdik tabi,Barlas İlahan zamanında oynayan İbrahim’in oğluymuş.Ama İlhan da ikinci yarıyı izlemeden ayrıldı.

Maça kısaca değinelim,Sertaç hoca Alper Enes haricinde aynı kadroyu sürdü sahaya.Alper Enes’in yerine ilk onbirde başlayan isim Okan oldu.İkinci yarıda da neredeyse bütün oyuncalara şans verdi teknik direktör Sertaç Gezer.Maça damgasını üç golle Sinan Yıldırım vurdu.İbrahim Zeytin ilk maçta olduğu gibi bu maçta da iyiydi,inşallah böyle devam eder.Sol bek Kemal İşlemek açıkcası ilk maç bizce pek tat vermemişti.Ama bu maçta beğendik doğrusu hem defansta hem hücuma verdiği katkıda.Kalecimiz Kemal Canlı’da güven verişyor kalesinde.Yerine ikinci yarı giren Nurettin Er’de iyiydi bizce kalede.Dursun Sorgun ikinci yarı giren isimlerden,goılünü de attı,bizce ilk onbir de oynamaması için bir neden yok.Neyse daha fazla uzatmayalım,özellikle ilk yarı takım hoşumuza gitti.Teknik heyeti ve bütün futbolcuları tebrik ediyoruz.

Neyse maç bitimi,bize haber vereceğini söyleyip es geçen arkadaşımıza ne oldu diye sorduk.Güldü,abi sen hocayı sıkı tut demekle yetindi,öyle olsun dedik bizde.Şimdi kısaca ve fazla ayrıntıya girmeden bir kaç kelam daha edelim.Tavşanlı Linyitspor yönetimi ile bu aralar aramızda limonilik var.Nedeni basın sözcüsü ile yaptığımız bir telefon konuşmasından kaynaklanıyor.Biz telefon konuşmalarımızı kayıt altına alıyor ve belirli bir süre muhafaza ediyoruz.Zorlu müsabakalar öncesinde şimdilik fazla konuşmuyoruz.Neden Tavşanlı Linyitspor takımı her kesimi ile bizim yüzümüzden bir gerginlik içine girmesin.Basın sözcüsüne işini yap kardeşim demekle yetiniyoruz şimdilik.
Hafta içinde bir ara Tansel Bacaksız ile muhabbet ettik.BAL maçlarımız nasıl olur falan diye,sanki biraz umutsuz gibi geldi bize.BAL takımları hakkında anlattıkları da makul geldi bize doğrusu.İnşallah Tansel yanılır diyelim.Biz bu sezon Tavşanlı Linyitsporun başaracağını ve 3.lige çıkacağını düşlünüyoruz.Sabahattin Şengün’ü gördüm bir ara,oğlu Mustafa’yı sordum tabi.Biliyorsun abi Boyabat’ta bu sezonda rahatı da yerinde Mustafa’nın dedi.Mustafa Şengün Akıncılarspordan yetişme genç yeteneklerimizden.Geçtiğimiz sezonda Tavşanlı LKinyitsporda oynamıştı.Tabi pek şans bulamamıştı,bu yüzden baba Sabahattin Şengün buruk doğrusu.Hatta bu sezon E3vliya Çelebi Çağlayan Azotsporda istemiş Mustafa’yı.Sonrasında Hikmet Efe geçiyordu yanımızdan,Derbentsporun başkanı.Başkan ne yapıyorsunuz sesiniz soluğunuz çıkmıyor pek dedik.Var mı transfer,Ahmet Bal hoca ile devam mı falan diye sorduk.Abi iyi hoş ama daha ligler oynanacak mı oynanmayacak mı o bile belli değil dedi başkan.Sende haklısın tabi başkan demek düştü bize.
Son zamanların en uzun yazısı oldu gibi.Sabırla okuyanlar çıkarsa hepsine teşekkür ederiz.
Şimdi sen düşün taşın.İkinci bir şans daha tanımıyorum.Aynı hatayı ikilemem ben.Seni bir daha görmek istemiyorum. Diye sürüyor bu aşk acısı şarkısı.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.