Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN OKÇU KÜTAHYA ASKF BAŞKAN ADAYI

HER KULÜBÜMÜZ BİZİM İÇİN AYNI DEĞERDEDİR
Kütahya ASKF Başkanlığı’nın 8 Ağustos 2020 Cumartesi saat 14.00’te Dumlupınar Kapalı Spor salonunda yapılacak olan 18.olağan genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıklayan Kütahya Çamlıcaspor Başkanı Hasan Okçu seçim atmosferinde merak edilen konuları değerlendirdi.

21 YILLIK YAPININ DEĞİŞMESİ İÇİN YOLA ÇIKTIK
Kütahya ASKF Başkan adayı Hasan Okçu:”Daha önce de dile getirdiğimiz gibi Kütahya’da artık bir şeylerin değişme zamanı gelmişti. Bu bağlamda kulüplerimizin talebi üzerine biz 21 yıllık yapının değişmesi için böyle bir yola çıktık. Amacımız amatör sporumuza genç ve enerjik bir ekiple hak ettiği hizmetleri vermekti. Yaptığımız ilçe ziyaretlerinde kulüp idarecilerimizle görüşmeler yaptık. Bu süreçte bildiğimiz sorunların yanına yenileri eklendi. Biz yapacağımız bir analiz çalışmasıyla ilimizdeki amatör sporun swot analizini çıkarmayı planlıyoruz. Bu analiz sonuçları bizim hangi aşamada ve hangi seviyede olduğunu ortaya çıkartacak. Ayrıca kulüp idarecilerimizin görüşleri ve talepleri bizim için çok değerli ve bu noktada bize rehberlik yapacak.”dedi.
YENİ YÜZLERLE HİZMET EDECEĞİZ
Kütahya’yı bir bütün olarak gördüklerini söyleyen Hasan Okçu:”Bizim için merkezdeki kulüplerimiz de, merkeze en uzak köy olan Simav Dağardı’ndaki kulübümüz de aynı değerdedir. Amatöre hizmet eden herkesi önemseyen bir yapıda hareket ediyoruz. Kısacası Kütahya’yı bütünüyle ele alıp, fotoğrafa genel anlamda bakıyoruz. Eski ekibin değişmesi gerektiğini herkes ama sesli, ama sessiz olarak içinden geçiriyordu. Biz bu noktadaki tüm kulüplerimize mihmandarlık yapmak ve yüreklerin toplu atmasıyla ilimizin ilçeleriyle spor anlamında gelişmesini istiyoruz. Yönetimimiz yavaş yavaş şekilleniyor. Yönetim listemizdeki insanlar tamamen yeni yüzler olacak ve insanlar tamamen hizmet etmek için bu görevi yapacaklar. Merkezin ve ilçelerin adaletli olarak temsil edildiği bir yönetim kurarak ilimiz spor camiasına katkı yapmak istiyoruz.”dedi.

MURAT CENGİZ BAŞKAN ADINA ÜZÜLDÜM
Kütahya ASKF sitesinde mevcut Başkan Murat Cengiz’in aday olmadığı şeklindeki açıklamaya üzüldüğünü söyleyen Hasan Okçu:”1982’de kurulan federasyonumuzda merhum kurucu Genel Başkanımız Asım Alkış halen hayırla ve hatıraları ile yad ediliyor. Simav, Gediz, Tavşanlı gibi ilçelere seçim öncesi gidip adaylığını oradaki kulüp idarecinin anlattığına göre açıklayan Murat Cengiz başkanımız federasyonun resmi sitesinde aday olmadığını beyan etmiş. Keşke bu süreci baştan bu şekilde değerlendirip merhum Asım Alkış gibi gönüllerde kalsaydı. Gerçekten bu açıklamaya üzüldüm. İnsanlar artık gerçekleri görüyor ve sorguluyor. “dedi.
FUTBOLLA SINIRLI KALMAYACAĞIZ
İlçe ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından merkezdeki kulüplerle de bir araya geleceklerini söyleyen ASKF Başkan adayı Hasan Okçu:”İlimizde çok sayıda kulüp var ve değişik branşlarda faaliyet gösteriyorlar. Çalışma alanımızı sadece futbolla sınırlı tutmayacağız. İlimizin diğer spor dallarında da başarılı takımları ve yetenekli sporcuları var. Bu değerlerimizi daha çok gün yüzüne çıkartıp destek olarak daha çok gencimizin spor yapmasına vesile olmak istiyoruz.”dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.