Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN OKÇU DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKLADI

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 8 Ağustos 2020 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıklayan Kütahya Çamlıcaspor Başkanı Hasan Okçu, yaklaşan kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Amaçlarının kimseyi kırmadan dökmeden yeni bir jenerasyonla şehrin spor alanındaki faaliyetlerinin gelişimi olduğunu söyleyen Hasan Okçu:”1999 yılından beri amatör camianın içindeyim. Gazetecilik mesleğinden dolayı da 1992 yılından beri de amatör camiayı çok yakından takip eden biri olarak, sorunların çözümü noktasında yaptığımız haberler ve köşe yazıları ile sınırlı kalmayıp, yeni bir ekip ve oluşturacağımız sinerjiyle ilimizin spor alanındaki geri kalmışlığını gidermek adına böylesine yüksek bir sorumluluk isteyen göreve talip olduk. Meslek hayatımda 28 ve kulüp idareciliğinde de 22 yılı tamamlamış olmanın verdiği tecrübe ile ilimiz spor camiasına özlediğimiz, görüp de imrendiğimiz, bizde niye yok veya bizim de olabilir dediğimiz hizmetleri kazandırmak istiyoruz.”dedi. Kütahya ASKF Başkan adayı Okçu son olarak:” 1982 yılında merhum Mustafa Asım Alkış tarafından kurulan Kütahya ASKF’de bugüne kadar görev yapan tüm başkanlara ve yöneticilere hizmetleri için teşekkür ediyorum. Başta da söylediğimiz gibi kimseyi kırmadan, dökmeden hareket etmeye özen gösteriyoruz. Ama artık bir değişim zamanının geldiğini camiadaki herkes bazen gür bir sesle, bazen de kısık bir sesle söylüyor veya içinden geçiriyor. Adaylığımızı açıklamamızın akabinde çok sayıda tebrik ve destek telefonu aldık. Değişimin ve gelişimin hep birlikte hareket ederek, özellikle de fotoğrafı il bazında görerek hareket etmenin Kütahya adına doğru olduğunu düşünüyorum. Biz ekibimiz ve amatör takımlarımızdaki idarecilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Onlar bizim için gerçekten çok değerli ve kutsal bir görev yapıyorlar.”dedi.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.