Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN OKÇU ÇAMLICASPOR BAŞKANLIĞINI BIRAKTI

Süper amatör ligimizin köklü takımlarından Çamlıcasporun kulüp başkanı sayın Hasan Okçu,sosyal medya hesabından,kulüp başkanlığından ve yönetim kurlu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

1999 yılı Temmuz ayından beri iyi veya kötü devam ettirdiğim Kütahya Çamlıcaspor başkanlığı görevini artık bırakma kararı aldım. Eminim bundan sonraki süreçte neden soruları da beraberinde gelecektir.

20 yıllık süreçte birçok sevinç, gurur, mutluluk ve hüznü yaşayan birisi olarak en başta yol arkadaşlarıma, görev yapan hocalara ve tüm sporculara teşekkür ederim.

1988 yılında kurulan Kütahya Çamlıcaspor ile yollarımız 1999 yılında çakıştı. Köyümüze veya mahallemize destek olmak amacıyla üstlendiğim bu görevde unutulmayacak hatıralarım oldu ama artık çok yıprandım ve yoruldum.

19 yıllık idarecilik bir yana, BAL ligi bir yana diye kullandığım bir tabirim var ki gerçekten öyle. BAL liginin bitimi sonrasında yaşanan gelişmeler beni bu kararı almaya zorladı. Yalnız kalmak iyidir, kafanızı dinlersiniz ama enkazdan sonra yalnız kalmak da çok zordur. Ne kadar heyecanınız olursa olsun yeterli gelmiyor. Kimseyi suçlamıyorum ama yönetimsel anlamda yaptığımız hamleler başta iyi olsa da sonradan çıkan dedikodular beni bu kararı almaya zorladı. Erhan Temel başkanla yeni bir heyecan yakalamıştık. Kulübü satıyor, isim değişecek, Çamlıcaspor ismi tarih olacak dedikoduları sonrasında yalnızlığım tavan yaptı. 20 yıllık yol arkadaşım Mustafa Sorkun bile artık yanımda olmayacağını söyledi. Bu süreçte mütevazi bir kadro kurmanın çabasını verdim. Bu kadronun oluşması için bizimle yol alan futbolcu kardeşlerime de hem teşekkür ediyor hem de özür diliyorum. Umuyorum ki yeni yönetimin onlarla ilgili bir tasarrufu olur.

Kısacası amatör futbolda bir idareci daha kendi dünyasına çekildi. Bundan sonra iyi bir ÇAMLICASPOR taraftarıyım. Kütahya Çamlıcaspor Yönetim Kurulu Başkanlığı ve yönetimdeki görevimden istifa ediyorum.

Saygılarımla..

HASAN OKÇU (17.08.2019)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.