Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HASAN KORKMAZ BAĞLIKSPOR KAPTANI

ALİ MERMER:Kaptan epeydir sohbet etmedik son maçınız lider Beyköysporla arada üç puan var neler söylersin bu zorlu maç için?

HASAN KORKMAZ:Evet Ali amca bayağıdır konuşamıyoruz ama paylaşımlarını takip ediyorum amatöre ve futbolcuya önem veren onların düşüncelerini dinleyen bir habercisin bu biz futbol kamuoyunun takdirini alıyorsun bu konuda hakkını vermek lazım.

Bu hafta oynayacağımız zorlu maça hem de sezonun en önemli final maçına gelecek olursak iki takım için de bütün sezonun verilen emeklerin akıtılan terin meyvesini alma maçı olarak da nitelendirilebiliriz. İki takım da şampiyonluğu çok istiyor hem saha içinde hem saha dışında bunu önceki haftalarda belli etmiştir. Ama ne yazık ki bir takım şampiyon olacak şimdiden Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin hak eden kazansın.Niyetlerin kaybedenin kazananı tebrik etmesi kazananın da kaybedeni teselli etmesi yönünde olması gerekiyor. Rakip takımda da yıllardır birlikte oynadığım arkadaşlarım dostlarım var ama futbolun hem güzel yanı hem de cilvesi diyelim bu işte bazen arkadaşlarınla da rakip olabiliyorsun. Şimdiden iki takıma da başarılar dilerim.

ALİ MERMER:Peki Hasan sen bu sezona önce Ayvalısporda başlıyordun bildiğim sonra Bağlıkspora geldin,mevzu neydi diye sorsam?

HASAN KORKMAZ:Aynen Ali amca Ayvalısporda başladım ama futbolda bunlar olabiliyor bazı anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılma kararı aldım. Ben yine de Ayvalıspor camiasına teşekkür ederim kısa bir süre de olsa iyi bir arkadaşlık oldu.

Ayrıldıktan sonra bir kaç kulüple görüştüm beni takımlarında görmek istediler sağolsunlar hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ama Bağlıkspor kulübümüz başkanı Halil Çağlar daha önceden de görüşmüştük bana ihtiyacı olduğunu takımın bir lidere kaptana ihtiyaç olduğunu söyledi.Bende daha önceden sözüm olduğu için hem mahallem olduğu için hem de bu zor zamanlarında elimi taşın altına koymam gerektiği için parayı değil ruhu seçtim. Böylelikle mahalleme dönmüş oldum.

 

ALİ MERMER:Hasan Korkmaz tribündeki sporseverler ve hakemler için neler düşünür?Kötü sonuç alan her takım hakeme sallamakta haklı mı?

HASAN KORKMAZ:Ali amca tribünlere diyecek ne olabilir ki şimdi yıllardır futbolun içinden gelmiş futboldan ve futbolcunun halinden anlayan da var hiç futbolla alakası olmayan sıcaklıkta soğukta futbolcunun hangi emeklerle nelerden fedakarlık edip de sahada olduğunun farkında olmayan insanlar da var.

Tribünden sallamak laf etmek en basiti. Bilmiyorlar ki soğukta yağmurda karda akşamları idmanlarla hazırlanan işinden gücünden ailesinden fedakarlık yapan futbolcuların sahada neler hissettiğini neler yaşadığını. O yüzden tribünlere hiç bir şey demek istemiyorum.

Hakemlere gelince tamam onlar da insandır hata yapabilir diyoruz ama bazen öyle oluyor ki hani sanki bilerek hata yapıyor gibi geliyor. Bu da futbolcuları daha da sinirlendirebiliyor. Biraz daha dikkatli ve en önemlisi de kimseden çekinmeden tribünlere takılmadan maç yönetmeleri gerek. Evet en çok da bu konuda biz futbolculara iş düşüyor hakemlere biraz daha yardımcı olmalıyız.

ALİ MERMER:)Kaptan fazla uzatmayacağım eklemek istediğinşi dinlerim.Teşekkürler ve şimdiden başarılar. sana ve takımına.

HASAN KORKMAZ:Ali amca herşey için teşekkürler. Güzel sohbetti. Ayrıca unutmadan bu hafta diğer grupta şampiyonluğu garantileyen Tunçbilek Belediyespor camiasını tebrik ederim İl Play-off’larında başarılar dilerim ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Ayrıca takımın başında olan antrenör İbrahim Duyum hocamı da antrenör olarak ilk kupasını kazandığı için tebrik ediyorum. Rabbim başarılarının devamını getirsin inşallah. İyisiyle kötüsüyle 1.amatör ligi bu hafta sonu oynanacak maçlarla birlikte son bulacak. Tüm takımlarımıza sahada verdikleri mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bu hafta oynanacak diğer şampiyonu belirleyecek maçta da Bağlıkspor kaptanı olarak rakibimiz Beyköyspor camiasına başarılar dilerim.

Maçın seyir zevki yüksek zor bir maç olacağı ma centilmenliğin ön planda olduğu bir maç olmasını temenni ediyorum. Tüm Tavşanlı futbol kamuoyunu maça davet ediyorum. Kavgasız gürültüsüz sadece takımlarını destekleyen bir taraftar olmasını bekliyorum. Rabbim herkesin kalbine gönlüne göre versin kazasız belasız sakatlıksız bir maç olmasını diliyorum. Herşey için sağolasın Ali amca benden bu kadar sana kolay gelsin..

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.