Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

HAKAN DEMİR İLE BAĞLIKSPOR

ALİ MERMER:)Hakan önce şu T.Linyitsporun son maçını sorayım 90+5 de gene gol gene iki puan uçtu neler söylersin hem bu maç için hem genel olarak Linyit için?

HAKAN DEMİR:Linyitspor geçen hafta da böyle bir talihsiz puan kaybını yaşadı. Üç haftadır alınan beraberlikler Kütahyaspora yaradı bugün evimizde galip gelebilseydik daha güzel olabilirdi ama bu maç sonunda o senenin bu sene olmayacağını anlamış olduk.

ALİ MERMER:Tabi derdim aslında son maçınız.Bu hafta üç puanı oynamadan aldınız.Lider Beyköysporla üç puan fark var.Ve siz Beyköysporun mağlup edemediği tek takımsınız.Ne olur son maç?

HAKAN DEMİR:Seyir zevki yüksek bir maç olacağından kimsenin şüphesi yok. Beyköyspor kaliteli ayaklara sahip bir takım bizi zorlu bir 90 dakika bekliyor iyi olan kazansın.

ALİ MERMER:Peki Hakan seni senden dinleyelim,nasıl bir futbolcudur Hakan Demir?Agresif mi,hırçın mı,adam sendeci mi vs vs.

HAKAN DEMİR: Ali amcam sana şöyle açıklayayım saha içinde nabızlar yükseliyor ve rakiplerle elbette tatsız olaylar yaşayabiliyoruz ama sahada rekabetin tadı da apayrı oluyor tabiki. Kendimi saha içinde agresif biri olarak görüyorum bu da asla yenilgiye tahammülüm olmadığından KAYNAKLANIYOR.

ALİ MERMER:Taraftarlar ve hakemler için bir futbolcu larak sen ne düşünürsün peki?

HAKAN DEMİR: Herkesin hata yapabildiği gibi hakemlerin de hata ve hatalar yapabilmesi gayet normaldir o yüzden hakemler konusunda pek durmak istemiyorum.

Taraftar konusuna gelince bu hafta karakova kalabalık bir topluluğa ev sahipliği yapacak Bağlık’lısı Beyköy’lüsü diğer amatör kulüpleri vesaire güzel bir atmosfer olacağından eminim.

ALİ MERMER:Bu kadar benden Hakan tabi eklemek istediğin her konuyu dinlerim.Şimdiden başarılar son maç için sana ve takımına.

HAKAN DEMİR: Bu röportaj için teşekkürlerimi sunuyorum sana Ali amcam Allah işinde gücünde kolaylık versin diyerekten konuşmamı sonlandırıyorum var olasın.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.