Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÜVEN GÜNERİ MEVZUSU

Güven Güneri 22.09.2987 doğumlu Belediye Kütahyaspor futbolcusu.Futbola 2000 yılında Fenerbahçede başlamış.Gene bu kulüpte 2005 yılında profesyonelliğe adım atmış.Ancak TFF bilgilerini incelediğimizde futbolcunun kariyer derdi olmadığı hep maddiyatın peşinde koştuğu görülmekte.Belediye Kütahyaspora transfer oluncaya kadar 19 değişik kulüpte forma giymiş.Belediye Kütahyaspora 20.ci takımı olarak bu sezon gelmiş.Son oynadığı takım Serik Belediyespor,adı golcü ama topu topou 6 gol atmış.Kariyeri boyunca bu güne kadar 126 gol atmış.

İşte bu futbolcu 10.Kasım münasebeti ile önce GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ü aşağılayan,hakaret eden küçük düşüren bir paylaşım yapmış sosyal medya hesabından.Sonrasında sanırım aldığı tepkilerden olsa gerek,yok öyle demek istememiştim,yanlış anlaşıldı falan babında ikinci bir paylaşım yapmış.

Öyle anlaşılıyor ki bu futbolcunun GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ile ilgili takıntıları var.Ve bunu dile getirmekten de çekinmiyor.Bu şekilde sekter düşünceye sahip futbolcuların Belediye Kütahyaspor camiası içinde olmaması gerekir.

Biz önce kulüp başkanı sayın Cahit Özel’in bu futbolcu hakkında gerekeni yapmasını ve kulüple ilişkisini kesmesini bekliyoruz.Sonrasında Belediye başkanı Sayın Alim Işık ve göreve geldiği günden beri Belediye Kütahyaspora destek olan valimiz sayın Ali Çelik’den de konunun takipçileri olmalarını bekliyoruz.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK,sanki bu günleri görmüş gibi ne güzel söylemiş.”Ben sporcunun,zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

2 Comments

2 Comments

  1. Muhammed

    16 Kasım 2020 at 13:15

    Çok aşağılık insansınız hani nerde fikir özgürlüğü dibe batsın yonetiminiz futbolcuyu tebrik ederim Allah razı olsun sizin gibi lanetlilere ihtiyacı yok Allah ona vekildir o ne güzel vekildir

    • ali mermer

      3 Aralık 2021 at 19:07

      AŞAĞOLIK LAFINI İADE EDİYORUM..BİZ KİMSENİN KİŞİLİĞİNE KARAKTERİNE LAF ETMİYORUZ.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.