Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÜNEY ERDEM İLE FUTBOLA DAİR

Şu corona hikayesi kesintisiz devam ediyor.Bizde elimizden geldiğince kurallara uymaya çalışıyoruz.Eksiğimiz kusurumuz,yok mudur,vardır elbette.Perşembe günü,gene meydana uğrayalım dedik.Asıl çıkış nedenimiz başka ama,onu da pek gerçekleştiremedik kendi açımızdan.Yalçın Sirke’nin çay ocağında aval aval gelip geçenleri izledik.Sonrasında aklımıza Güney Erdem hoca düşünce,aradık kulüpteyim deyince,hadi bir yanına gidelim dedik.

Bir gün önce sosyal medya hesabından da sıkıntılarını dile getirmişti Güney Erdem.İşte,sporcularımız ve bizler futboldan uzak kalıyoruz,artık bu işe çözüm bulunmalı şeklinde serzenişini ortaya koymuştu.Peki hocam dedik,benim gördüğüm kadarı ile,taek-wondo,karate sporlarında antrenmanlar yapılıyor.Üstelik örneğin taek wondo kapalı spor salonunda antrenman yapıyor,futbolda yasak ne biçim bir iş dedik.İşte bende tam onu diyorum,futbol,voleybol,basketbol vs vs izin yok dedi Güney hoca.

Sonrasında özellikle Tavşanlı amatör futboluna daldık alt yapısı ile üst yapısı ile.Erdem Gençlikspor özellikle alt yapı kulübü olduğu için,temel şikayeti,sporcuların az maç yapması.Aslında bu açığı turnuvalar ve özel müsabakalar ile kapatmaya çalışıyorlardı.Şu salgın ellerini kollarını bağlamış oldu.

Güney Erdem projeler üretebilen ve bu konuda kafa yoran bir futbol adamı.Yokmuydu hocam yapabileceğin bir şeyler dedim de.Vardı ama üzerinde epey düşündüm sonra vaz geçtim dedi.Aslında yapılabilir ve değişik bir etkinlik olurmuş da,karar Güney Erdem’in tabi,çok ısrarcı olmadık.Güney Erdem’in sosyal medya paylaşımını da ekleyeyim son olarak.

Cafeler, düğün Salonları, Barlar, Kahvehaneler , plajlar açılmışken ve özelliklede park alanlarındaki izdihamı gördükten sonra Sahi Biz neyi bekliyoruz bilen varmı, Çocuklarımızın özelliklede altyapıları ilgilendiren ve sağlık için spor yapma özgürlüklerine niye kavuşamıyoruz Altyapılarda çocuklarımız inanılmaz geriye gidiyor onların gelişimini olumsuz etkileyen bu sürece kim el atacak acaba Altyapı olmazsa hiç birşey olmaz dedikçe çocuklarımız neden hala bekletiliyor bilgisayar başında hareketsizlikten helede okul tatil edilmişken daralmış sıkılmış ve ÇOCUKLAR FUTBOL OYNATILAMIYOR Antrenörlerin durumu da aynı şekilde bizlerde bir şeyler yapmak istiyoruz bizlerde sıkıldık. HADİ ARTIK BU ÇOCUKLARI TOPLA BULUŞTURALIM…
EGSK 🇪🇪🇹🇷

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.