Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÖRÜNEN O Kİ BAL BAL TADINDA OLMAYACAK

BAL da futbolun ne zaman ve nasıl başlayacağı tam olarask netleşmedi.Aldığımız duyumları takipçilerimizle paylaşalım istedik.
TFF amatör işler kurulu,BAL ın 17-18 Nisan 2021 de başlaması yönünde TFF ye öneri sunmuş.TFF de konuyu Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kuruluna ileterek görüş isteyecekmiş.Olumlu bakılması halinde belirttiğimiz tarihlerde BAL ın başlatılması düşünülüyormuş.
Peki başlatıldığı anda gruplar nasıl olacakmış derseniz.Bizlere evlere şenlik bir şekilde takım sayıları minumum seviyede oluşturulacak.Örneğin her hangi bir grup 4-5 ya da 6 takımdan oluşturulacak.Bu gruplardan birinci çıkan takımlar tekrar play-of müsabakaları yapacaklar ve bu müsabakalar sonunda 3.ligde oynayacak takımlar belli olacakmış.

Peki Kütahya’da nasıl olacak BAL mevzusu.Çok büyük ihtimalle BAL ın dört takımlı gruplarından biri Kütahya grubu olacak.Ve dört takımımız Tavşanlı Linyitspor-E.Ç.Çağlayan Azotspor-Dumlupınar Üniversitesispor ve Yeşilayspor öncelikle kendi aralarında ikişer maç yapacaklar,lider bitiren play-of müsabakalarına katılacak.
Bu sistemde oynatılacak BAL bizim için dostlar alışverişte görsünden başka bir şey değildir.Hatta dahası da var böyle bir uygulama İstanbul takımlarına üstü kapalı torpil geçmekten başka bir şey değildir.
Peki bizim takımlarımızda durum nedir kısaca değinelim.Tavşanlı Linyitspor-Yeşilayspor ve E.Ç.Çağlayan Azotspor zaten kadrolarını oluşturdular.Ve olası bir başlangıç halinde lige en azından kadro olarak hazırlar.Dumlupınar Üniversitesisporda henüz bir netlik yok ve onlar zaten BAL ın bu sezon oynanmasını istemiyorlar.
Biliniyor E.Ç.Çağlayan AZotspor elini en çabuk tutan takımımız olmuştu.Ve teknik direktörleri Efrahim Alkın yönetiminde antrenmanlara başlamıştı.Ancak kış şartlarının olumsuzluğu nedeniyle çalışmalarına 1 Marta kadar ara verdikleri bilgisine eriştik.Yeşilayspor resmen olmasa da Kütahya’lı futbolcuları ile eksik bir şekilde çalışmalarına başladı.Büyük olasılıkla önümüzdeki hafta içerisinde tam takım olarak toplanıp çalışmalarına başlayacaklar.Keza Tavşanlı Linyitsporda büyük olasılıkla önümüzdeki hafta içinde toplanıp çalışmalarına başlayacak.Dumlupınar Üniversitesinde isen şimdilik edinebildiğimiz bir bilgi yok.
Son olarak amatörlerde alt ligler hakkında net bir durum olmadığını ve büyük olasılıkla bu sezon alt liglerin ve alt yapıların maç oynamayacağının gündemde olduğunu ekleyelim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.