Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GÖRKEM ÖZEN ÖZEL İDARESPORUN GENÇ FUTBOLCUSU

ALİ MERMER:Görkem merhaba Özel İdare Köy Hizmetlerinde hem U 19 larda oynuyor zaman zaman A takımda da şans buluyorsun.Önce kendini tanıtsan futbola ne zaman hangi takımda başladın vs vs.

GÖRKEM ÖZEN:Merhaba 2004 doğumluyum 16 yaşındayım futbola 6 yaşında başladım. Termiksporda oynadım 10 yaşındayken Özel İdareye geçtim. Ve 6 yıldır Özel İdarede oynuyorum. Bu zamana kadar kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. U19 da ve A takımında oynama şansım oldu. Yaşıma göre çok iyi bir şey kendimi böyle dahada geliştireceğimi düşünüyorum.

ALİ MERMER:Peki kaç teknik adamla çalıştın.Futboluna etki eden teknik adam ya da adamlar kimler?

GÖRKEM ÖZEN:.Çetin Yılmaz ve Ahmet Bayer hocalarımla çalıştım. Tabi ki de çok etkileri oldu iyi yerlere gelebilmemiz için çalışıyor onlarda bana U19 da ve A takımda şans verdikleri için kendilerine teşekkür ederim.

ALİ MERMER:U 19 play oflarda 7 maç sonunda grup ikincisi olarak ulusal bazda ilimizi temsil edecek ikinci takım oldunuz.Bu konu için aklından neler geçer nasıl geldi başarı?

GÖRKEM ÖZEN:Bu bizim için çok güzel bişey çok çalışmamızın sonucunda U19 da ilimizi temsil edicek 2.takım olduk bunun için gurur duyuyorum.

ALİ MERMER:Peki Görkem A takıma geçelim.Kaç maç oynadın kendi performansını nasıl buluyorsun A takımda?

GÖRKEM ÖZEN:A takımında henüz fazla maç oynamadım performansımı iyi buluyorum ama daha da iyi olabilir çalışarak.

ALİ MERMER:Görkem,örnek aldığın futbolcu var mı,nedendir tecih sebebin?

GÖRKEM ÖZEN:Örnek aldığım futbolcu var.Kevin De Bruyne çok başarılı futbolcu onunla aynı mevkide oynadığım için onu örnek almaya çalışıyorum seviyorum.

ALİ MERMER:Peki,futboldaki temel hedefin nedir?Yetinecekmisin Kütahya süper amatör liginde oynamakla?Ya da ben ülkemin tanınmış futbolcularından olacağım der misin?

GÖRKEM ÖZEN:Futboldaki temel hedefim daha iyi yerlere gelebilmek.Amatörde oynamakla yetinmek istemiyorum tabi ki profesyonel futbolcu olmak isterim. Çok zor bir şey ama bunun için çabalAyacağım.Ülkemin tanınmış futbolcusu olmak isterim tabi ki ülkemi temsil etmek benim için gurur duyulacak bir şey.

ALİ MERMER:Görkem benden bu kadar,senin eklemek istediklerini dinlerim.Başarılar bundan sonrası için.

GÖRKEM ÖZEN:.Ben teşekkür ederim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.