Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GOL KRALIMIZ İBRAHİM ZEYTİN

ALİ MERMER:

Zeytin seni tanıyalım demeyeceğim tabi.T.Linyitsporlular olarak seni yeterince tanıyoruz diye düşünürüm.Hazırlık dönemleri nasıl geçti?Yeni arkadaşlarla uyum sağlayabildik mi?

İBRAHİM ZEYTİN:

-Evet Ali amca hazırlık kampı antrenman açısından dolu dolu geçti diyebilirim. Gerek Tavşanlı’da gerekse Afyon’da yoğun bir kamp sürecini geride bıraktık ve kupa maçı haftasına geldik. Takım arkadaşlığı açısından da bir sorun yaşamadık hiç. Gayet iyi durumda arkadaşlığımız var.

ALİ MERMER:Peki hazırlık maçları için sen ne düşünürsün?Gol atma açısından sıkıntı var mı? Açıkcası bana az gol attık gibi geliyor.Tabi sevindirici yön az gol yemek sen ne dersin?

İBRAHİM ZEYTİN:Hazırlık maçları odaklanma açısından ister istemez resmi maçla bir olmuyor. Maç kondisyonu artırmak için ise olmazsa olmaz tabii. Gol problemi konusunda ise poziyonlara girdiğimizi , önümüzdeki resmi maç ve maçlarda daha dikkatli olarak gol problemi gibi bir şeyin söz konusu olmayacağını düşünüyorum. Az gol yememiz ise en büyük kozumuz, başarının nedeni olacaktır.

ALİ MERMER:

Kupa maçı nasıl atlar mıyız turu ve nereye kadar gidebiliriz kupada?Maçın TV den canlı verilecek olması iyi mi kötü mü?

İBRAHİM ZEYTİN:Kupa maçı zor bir maç olacak. Sezonun ilk resmi müsabakası olması, takımların çok yeni olması açısından heyecanlı bir maç bizleri bekliyor. Gereken çalışmalarımızı yaptık, maç gününe kadar da sürdüreceğiz. TV den yayınlanması ise ilçenin ve şehrimizin reklamı açısından güzel birşey ve gerçekten taraftarımızla birlikte güzel bir stadyum ortamı olacağından eminim.

ALİ MERMER:Golcü çok uzatmayayım inşallah bu sezon ulaşırız hedefimize.Eklemek istediklerini de dinleyeceğiz tabi.Teşekkürler sohbet için.

İBRAHİM ZEYTİN:Ben de çok teşekkür ederim Ali amca inşallah dediğin gibi hedeflerimize ulaşabiliriz ve bizim için mutlu bir sene olur. Kupa maçına tüm Linyitspor taraftarını tribüne bekliyoruz.

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.