Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Göbel Yeni Butik Otel ve Kamp Merkezi

TAVŞANLI’NIN TURİZM DEĞERİ GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NDE BELEDİYE YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR. BİR SÜRE ÖNCE KULLANIM ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN 1+1 KONAKLAMA ALANI YIKILARAK YERİNE MODERN ÇİZGİLERE SAHİP, HEM BUTİK OTEL HEMDE KAMP MERKEZİ OLARAK KULLANILABİLECEK YENİ TESİS YAPILACAK.

gobel32

Göbel’deki eski konaklama yerinde yıkım öncesi kullanılabilecek kapı, pencere ve mermer gibi ürünlerin sökümünde sona gelindi.

gobel45

Yürütülen çalışmalara ilişkin kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Mustafa Güler, son 10 yılda yapılan yatırımlar sayesinde bugün sadece yöre halkı değil, büyük şehirler başta olmak üzere çevre illerden misafirler ağırladıklarını belirtti. Başkan Güler “Göreve geldiğimiz ilk günden bu tarafa Göbel Termal Tesislerimizi güçlendirmek, halkımıza yakışır bir alan haline getirmek için çaba sarf ettik.

gobel34

Geldiğimiz noktada sadece yöre halkımızın değil Ankara, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Eskişehir, Bursa gibi illerimizden de fazlasıyla misafir ağırladığımız nezih bir turizm merkezine kavuştuk.

gobel56

Yeni dönemde projelerimiz arasında otel yapımı da bulunuyor. Bunun ilk adımı olarak eskiyen konaklama alanını yıkarak günümüz şartlarına uygun butik otel ve kamp merkezi konseptinde yeni bir yapı inşa ederek halkımızın hizmetine sunacağız.

Şimdiden halkımıza hayırlı olsun” dedi

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.