Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

GEÇ DE OLSA KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Cumartesi günü karakovaya 3 Eylülspor ile Akıncılarspor U12 maçı var diye biraz erken yollandık.Ancak maç iptal edilmiş,neden diye de araştırmadık açıkcası.Olumsuz hava koşullarında miniklere futbol oynatmaya çalışmak da zaten pek doğru olmuyor.Böylesi  daha iyi olmuş diye düşündük.

Sonrasında Akıncılarsporspor ile Moymulspor U19 maçı vardı.Bekledik oralarda,sağlık görevlisi Ramazan beyle sohbet ederek vakit öldürdük.Sonrasında R.Tamer Kıran geldi önce,nerelerdesin bak biz buradayız diye takıldık.Maçların oynanıp oynanmayacağını öğren ona göre gel abi yanıtını aldık.R.Tamer hoca da bizim gibidir,altında kalmaz hiç bir lafın.

Sonra maçın hakemleri İsmail Öztürk ve arkadaşları geldiler.Açıkcası İsmail Öztürk’le keyifli bir muhabbet de oldu arada.Hem hakemlik yapıyor hem futbol oynuyor.Bir ara röportaj da yapalım dedim de,abi hakem olarak olmaz,başka zaman yanıtını verdi.Haklısın sen bilirsin dedik tabi.

Sonrasında önce Moymulspor epeyce de vakitli geldi.Teknik adamları Emrah Tülek’lede epeyce lafladık.Aklıma takıldı,dur sorayım dedim ve sordum tabi.Emrah hocam 19 larda siz ve Akıncılarspor play-of hakkını elde ettiniz,kupa yok mu sizlere dedim.Yarasına dokunmuşuz Emrah hocanın,abi ilde verdiler kupa da bize daha bir şey yok,ben kupa meraklısı değilim de şu çocuklara üzülüyorum dedi Tülek.

İşte biz bunları konuşurken Kütahya ASKF başkan yardımcısı Celalettin Altay göründü,elinde iki kupa.Gördün mü iyi adam lafının üstüne gelirmiş dedim gülüştük.Başka versiyonu da var bu sözünde,Celalettin beye takılmayalım şimdi.Arada yarın geliyormusun diye sordu Celalettin bey.Yok gelmeyeceğiz dedik de,sözümüzü yedik yuttuk ayrı konu.

Her neyse,Moymulspor-Akıncılarspor maç öncesinde,Celalettin bey önce Moymulspor kaptanı Mehmet Bacaksız’a sonra Akıncılarspor kaptanı Muharrem Kesgin’e kupalarını takdim etti.Biraz gecikmeli de olsa her iki takım da kupalarını almış oldular.Maç başlamadan öncede Elazığ ve Urfa’da olan deprem nedeni ile bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Maçtan da söz edeceğiz de aklımıza takılan bir başka konuyu da dile getirelim.Moymulsporda Akıncılarsporda bu sezon U19 takım oyuncularına A takımda yer veriyorlar.Moymulsporun A takımı Kütahya’da Seramiksporla maça çıkıyor.U 19 takımıda Tavşanlı’da maça çıkıyor,iki maçın başlama saati arasında bir saat fark var.Böyle olunca Moymulspor U19 takımı sadece bir yedek oyuncu ile sahada.Neden peki,diğer oyuncular A takım kadrosunda.Kütahya ASKF bu maç programlarında daha hassas davranmalı diyelim.

Akıncılarspor maça daha iyi başladı ve oyunun kontrolunu eline aldı.90 dakikada böyle devam etti demek yanlış olmaz.Daha iyi pas yaptılar,sahayı enlemesine daha iyi kullandılar ve ikili mücadelelerin çoğunluğunu kazandılar.Futbolda gol önemli ise ki öyledir amaç gol atmaktır.Sahanın en etkilisi dört gole imza atan Erkan Melih Güneş’tir diyerek bitirelim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.